Vasketøjskurve

Vasketøjskurve

Vasketøjet fylder en del i hverdagen og selv om vi vasker konstant, kommer der hele tiden nyt til. Hos Roomsa.dk har vi fundet et lækkert sortiment af vasketøjskurve, som alle har et fint skandinavisk design og udtryk.

Vasketøjskurve i naturlige materialer

De naturlige materialer vinder virkelig frem i tiden -både fordi de er super smukke, men også fordi de bidrager med en varm og hyggelig atmosfære i hjemmet.

I vores udvalg af vasketøjskurve, vil du finde forskellige naturlige materialer, som alle tilfører hvert deres udtryk og stemning i rummet -heriblandt vasketøjskurve i vandhyacint, søgræs og bambus.

Hvis din vasketøjskurv skal stå fremme, er materialevalget sikkert afgørende for, hvilken én du ønsker -men størrelse, antal og m./u. låg fylder sikkert også en del i overvejelserne. Hos Roomsa.dk vil vi gerne dække så bredt som muligt og har derfor sammensæt et sortiment af vasketøjskurve, som rummer mange forskellige behov. I vores sortiment vil du finde vasketøjskurve med låg, vasketøjskurve i sæt, store vasketøjskurve, som alle har det til fælles, at de er virkelig fine når de står fremme på badeværelset.

Vasketøjskurve i stof

Hvis du ikke er til den gængse hvide vasketøjskurv i plast, findes der bestemt et væld af andre gode muligheder på markedet.

I vores sortiment vil du finde lækre vasketøjskurve i stof. Vasketøjskurvene i stof laves i mange fine udgaver og udover at være utrolig fine, er de også både foldbare, lette og nemme at have under armen hvis du benytter vaskekælder eller vaskeri.
Vasketøjskurvene findes med mange forskellige prints og fylder ikke så meget, hvad enten den er i brug eller lægger foldet sammen.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre vasketøjskurve fra House Doctor, Bloomingville, Muubs og AU Maison m.fl. -måske du finder netop det du søger.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)
Spar 40%
Vejl.: 99,00 Før: 99,00
59,40
Spar 40%
Fri fragt
Vejl.: 949,00 Før: 949,00
569,40
Spar 40%
Fri fragt
Vejl.: 1.649,00 Før: 1.499,00
899,40
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)