Opbevaring

Hos Roomsa er vi vilde med opbevaringsmuligheder, som skaber ro, orden og balance på badeværelset. I specielt de større byer, kan pladsen på badeværelset sagtens blive lidt trang og det kan derfor være svært at holde orden i sine ting, hvis man ikke bruger små opbevaringsmuligheder.
Opbevaring til badeværelset er meget brugt og udbuddet er derfor så stort, at vi sagtens tør love, at der findes en løsning til netop dit badeværelse, hvad enten det er til vasketøjet, krukker til dine smykker eller noget helt tredje.

Skab ro og balance på badeværelset, med praktisk opbevaring

Hos Roomsa har vi mange forskellige vasketøjskurve, i forskellige materialer og designs. En vasketøjskurv er praktisk at have stående på badeværelset, så vasketøjet ikke ligger og flyder på gulvet. Specielt i hjem med små børn, har vi erfaret, at løsningen er rigtig praktisk. Hos Roomsa forhandler vi både stof- og flet kvaliteter og har varianter som passer smukt ind, hvad enten dit badeværelse er nordisk og minimalistisk inspireret eller et afslappet bohemeunivers.
Til bruseren har vi smukke badekurve, både i små og store udgaver, til at holde styr på din shampoo, balsam og badesæber -praktisk, så du ikke skal bukke dig ned på gulvet hver gang produktet skal bruges. Kurvene er både æstetisk smukke og super praktiske i sin anvendelse.

Hvis du er kvinde eller bor sammen med én, så ved du med garanti, at elastikker, smykker og cremer hober sig op -på no time. Hos Roomsa anbefaler vi, at du sorterer dine smukke ting op og opbevarer dem i vores lækre opbevaringskrukker med låg. Til formålet har vi masser af små lækre opbevaringskrukker med låg, både i glas, keramik og marmor udgaver.
De rå og naturlige produkter er in som aldrig før, da bæredygtighed og miljø er i højt fokus. Hos Roomsa har vi mange lækre fletkurve, både med- og uden hank og i naturlige materialer som vandhyacint og søgræs. Fletkurvene er ikke bare praktiske at opbevare dine ting i, de er også utroligt smukke og findes i både rå og romantiske varianter -og så er de super fine, både til planter, samt til at opbevare håndklæder i.

Hos Roomsa er vi vilde med wellness trenden, som er virkelig in i tiden. Vi forkæler os selv med lækre økologiske cremer, duftpinde og badesalte som aldrig før. Vi foreslår, at du arrangerer små statements på et af vores mange fade eller bakker, med dine yndlingsprodukter. Ikke alene ser det smukt ud, det vil også være en reminder til dig selv om, at huske at forkæle dig selv i en presset hverdag –og med varianter i både keramik, messing og beton look, sikre vi noget til en hver smag.

Kategorier under Opbevaring: