Håndklæder

Håndklæder

Hos Roomsa forhandler vi en bred vifte af håndklæder, både til brug i badeværelset, samt hamamtæpper til wellness -alle i super skønne designs og kvaliteter.

I en travl hverdag kan morgenrutinerne på badeværelset, synes som den eneste luksus og selvforkælelse, vi kan presse ind i hverdagen. -og derfor set vi det som et "must", at denne tid skaber en følelse af velvære hos vores kunder.

Hos Roomsa ser vi ikke bare et håndklæde som et håndklæde. Vi er meget bevidste om, at det ofte er håndklæderne, der binder stilen sammen på badeværelset og derfor er et rigtig vigtigt element for vores kunder. De helt rigtige håndklæder, kan skabe et både lækkert og eksklusivt look og gøre badeværelset til et af dine favoritspots i hjemmet.

Et hav af forskellige størrelser og styles

Vores udvalg starter helt fra de små vaskeklude, som typisk ligger i størrelsen 20*30 cm. Da vaskekluden typisk også anvendes i ansigtet, har vi lagt stor vægt på, at materialerne føles super lækre og bløde mod din hud, så den giver en forkælende effekt, når den tages i brug.

Til at tørre dine hænder, anbefaler vi gæstehåndklæder, som har den perfekte størrelse til formålet. Disse ligger typisk i målene 50*70 cm. og er perfekte, både på badeværelset og gæstetoilettet. Efter badet bruger mange typisk et badeslag på 50*100 cm. eller et badehåndklæde i størrelsen 70*140 cm, da disse størrelser er dejllig store, uden at blive for store. Når vi udvælger håndklæder til vores sortiment, ligger vi stor vægt på både funktionalitet, kvalitet og et lækkert design, samtidig med at vi sætter stor pris på, at der er kræset om detaljerne og valget af materialer. Vi er vilde med økologiske og GOTS certificeret bomuld, som skåner både dig og miljøet.

Hos Roomsa har vi lagt vægt på, også at have et sortiment af lækre wellness og hamam håndklæder, som du kan forkæle dig selv eller din partner med. Tæpperne er alle i lækre designs og kvaliteter og hylder de lækre afdæmpede jordfarver. Perfekte til både wellness oplevelser, et lækkert varmt bad i hjemmet, samt ture på stranden.

Vi anbefaler, at man altid ”chokvasker” sine nye håndklæder i et koldt vandbad før anvendelse, da dette øger sugeevnen og giver håndklæderne en længere levetid.

Vi fandt desværre ingen produkter.