Tekstiler

Det er ofte de små ting, der kan være med til at gøre dit funktionelle badeværelse personligt, og tekstilerne er en af dem. Håndklæder, badeforhæng og bademåtter kan være med til at bløde looket op og skabe en unik og hyggelig stil, og bare at skifte de gamle og nussede håndklæder ud med lækre nye, kan helt løfte udtrykket på dit badeværelse.

Et badeforhæng kan fås i mange forskellige farver og mønstre. Det er en relativ stor overflade på et badeværelse, og kan derfor bruges til at skabe en særlig stil med farver og mønstre. Du kan vælge mørke badeforhæng der giver en følelse af wellness eller du kan vælge et i lysere farver og få et nordisk udtryk.

Det samme gør sig gældende for håndklæder. Det føles som en luksus i hverdagen at bruge et lækkert håndklæde, efter at man har været i bad og tilmed pynter de også, når de ikke er i brug.

Her hos Roomsa forhandler vi skønne håndklæder i super god kvalitet og i forskellige størrelser. Her kan du få både vaskeklude, gæstehåndklæder og badehåndklæder i mange forskellige styles. Det kan være de lækre waffle håndklæder i økologisk bomuld fra The Organic Company, de super stilfulde vaskeklude fra Meraki eller måske den fine hamam stil fra Au Maison. Vores flotte badeforhæng er fra brands som OYOY og Au Maison.

Tag gerne et kig i denne kategori for at få inspiration til, hvordan du nemt kan friske dit badeværelse op med skønne badetekstiler.

Kategorier under Tekstiler: