Sæbedispensere & tandkrus

Sæbedispensere & tandkrus

Hvis du gerne vil opfriske dit badeværelse nemt og billigt, er det en god idé at starte med at udskifte de små ting på badeværelset som din sæbepumpe, tandkrus, toiletrulleholder, kroge, hylder, håndklæder, bademåtte og opbevaring. Det er ting, som typisk har til formål at være mere funktionelt end flot. Men sådan behøver det ikke at være.

Hos os kan du finde smukke sæbedispensere og tandkrus i flere forskellige former, farver og materialer, som næsten med garanti vil pynte på dit badeværelse. De er alle designet i et enkelt og lækkert design, hvilket gør dem nemme at kombinere med de badeaccessoires, du har i forvejen.

Få en personlig stil på badeværelset

Du kan nemt få en rød tråd og en personlig stil i din indretning, ved at købe en smuk sæbedispenser og et fint tandkrus. Du kan enten vælge at købe et sæt, der matcher for at skabe den røde tråd, men du kan også købe fra to forskellige serier, for at skabe mere dynamik.

Tænk på dit badeværelse som en helhed, når du skal købe nye badeaccessoires. Går du efter et nordisk look, kan du købe en sæbedispenser i klar glas med et krystal look, en flot kurv i flet som opbevaring, knager i egetræ og håndklæder i lyse og sarte farver.

Vil du derimod hellere have wellness og spa stemning på dit badeværelse kan gå efter lidt mørkere farver og købe et tandkrus i farvet glas, en sæbedispenser i marmor look, et stort og vamset håndklæde, en bakke med dine smukkeste produkter og supplere op med velduftende duftpinde.

Flere formål

En fin sæbedispenser pynter ikke kun på badeværelset, men også i køkkenet. Her kan du med fordel købe to forskellige dispenserer; én til opvaskemiddel og én til håndsæbe.

Også tandbørstekruset kan have flere funktioner - du kan vælge at bruge den som en smuk opbevaring til dine make-up pensler eller andre toiletartikler som smykker, elastikker eller vatpinde.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)
Spar 40%
Vejl.: 99,00 Før: 99,00
59,40
Spar 40%
Vejl.: 119,00 Før: 119,00
71,40
Spar 40%
På lager
Vejl.: 159,00 Før: 159,00
95,40
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)