Tilbehør til badeværelset

Uanset hvilket rum der er tale om, er både tilbehør og nips, med til at skabe en god fornemmelse, når du træder ind i rummet -og badeværelset er ikke en undtagelse. Og det er netop med pynt og lækkert tilbehør, at du har mulighed for at definere din egen stil og skabe personlighed derude.

Skab dit eget lille velvære-univers på badeværelset

Badeværelset er ét af de rum, hvor du bruger meget af din alene tid. Vi synes derfor, at det er super vigtigt, at din tid derude, føles super behagelig for dig. Vi anbefaler derfor, at du pifter det op med lækre bløde tekstiler og smarte accessoires, som kan være med til at skabe netop dét velvære-univers du går og drømmer om.
Hos Roomsa.dk finder du et lækkert udvalg af bl.a. lækre bløde bademåtter, som vil forkæle dine tæer efter et varmt bad - smukke knager og håndklædeholdere til dine bløde håndklæder – badeværelsessæt bestående af sæbedispenser og tandbørstekrus, som findes i lækre farver som messing, guld og sort - pedalspande, bruseforhæng, makeupspejle -fælles for hele sortimentet er, at det passer smukt ind i de nordiske og moderne hjem.

En ensartet stil, skaber et roligt univers

Da badeværelset ofte ikke er boligens største rum, kan det være svært at få plads til det hele, hvis rummet samtidig skal virke lækkert og indbydende for både dig og dine gæster.
Hos Roomsa.dk, anbefaler vi derfor, at det tilbehør du ønsker i rummet, købes i en ensartet stil, da det skaber ro og balance i rummet. Hold dig også gerne til enkelte farver, eller få kontraster som passer smukt sammen. Bruger du for mange forskellige farver og stilarter, er der risiko for, at rummet kommer til at virke uoverskueligt at træde ind i.
Et stort spejl vil skabe en fornemmelse af, at rummet er større end det virkelig er, og reflekterer lyset virkelig smukt i rummet.

Tag gerne et kig rundt på siden, og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af tilbehør til badeværelset.

Kategorier under Tilbehør til badeværelset: