Duft

Duft

Der findes mange forskellige slag duft til hjemmet. Fælles for dem alle er, at det skaber en hyggelig og indbydende atmosfære, og spreder duften på en behagelig måde.

Duftlys kan du tænde, når du lige synes, det skal dufte dejligt. Samtidigt er det også hyggeligt, når lyset er tændt. Vores Meraki duftlys i glas er lavet af sojabønner som er mere naturligt og også gør, at lysene soder mindre, når de er tændt.

Duftpinde skal sættes i en lille flaske eller beholder med duften i. Duftpinde kan du have til at stå fremme og afgive duft hele tiden, og du kan regulere intensiteten af duften alt efter, hvor mange pinde du anvender. Desuden pynter de også fint i din indretning. Til nogle duftpinde findes der refill løsninger, så du kan anvende den lille beholder igen og igen.

Der findes også forskellige room sprays, hvor du kan spraye en vidunderlig duft ud i rummet. Du kan også vælge at anvende duft tags, som du kan hænge i dit klædeskab for at få en skøn og frisk duft.

Du kan vælge at bruge duft i flere rum i hjemmet. Det kan være i entréen når du skal have gæster for, at det virker indbydende for dem lige så snart de træder ind af hoveddøren. Du kan også have duft til at stå på badeværelset, hvis du ønsker en dejlig spa fornemmelse. De kan også anvendes i stuen eller soveværelset for at give en afslappet atmosfære eller en frisk og ren fornemmelse.

Vi fandt desværre ingen produkter.