Håndsæbe & cremer

Håndsæbe & cremer

Håndsæbe

Lækre håndsæber er et must i dagligdagen. Vi vasker hænder mange gange i løbet af en dag og det er derfor vigtigt at vælge gode håndsæber, som er skånsomme overfor huden, og ikke tørrer dem for meget ud.

Vores håndsæber er særligt udvalgt og er meget skånsomme overfor dig og for miljøet, men fjerner stadig effektivt snavs og bakterier. De er alle lavet af naturlige ingredienser og kan bruges af hele familien. De indeholder ingen parabener, hormonforstyrrende stoffer og farvestoffer. Mange af dem er også økologiske og kun tilsat naturlig duft.

Alle håndsæberne kommer i smukke, enkle og nordisk designet emballager, som vil pynte på badeværelset eller i køkkenet. Vores flydende håndsæber kommer i praktiske pumper, som sørger for at du får den rette dosering, når du skal vaske hænder. Vi har også et udvalg af håndsæbe refill løsninger, så du har mulighed for at genbruge pumperne og spare lidt på emballagen.

Håndcreme

Daglige pleje af hænderne er vigtigt for at undgå at, de bliver tørre og i værste tilfælde sprækker. Dine hænder bliver udsat for meget i løbet af en dag med mange håndvaske og til tider det kolde vejr.

Vores håndcremer er ligeledes lavet af naturlige ingredienser, som fugter din hud igennem og trænger hurtigt ind. Mange af cremerne er lavet af økologiske ingredienser som både beroliger og beskytter din hud. Du kan få håndcremerne i smarte og flot designet pumper, som kan stå ved siden af din håndsæbe på badeværelset eller i køkkenet. På den måde kan du fugte og pleje dine hænder hver gang du har vasket dem, så du undgår tørre hænder. Håndcremerne efterlade dine hænder bløde og med en mild og naturlig duft. Skal du have en håndcreme med på farten i tasken, har vi også praktiske små tuber. Så har du altid mulighed for at pleje dine hænder.

Hos Roomsa kan du finde lækre, gode og naturlige håndsæber- og cremer fra brands som Meraki, La Bruket, Ecooking og Humdakin. De er alle milde og skånsomme overfor både dig og miljøet, og de kommer i smuk emballage som vil pynte i dit hjem. Du kan med fordel købe et håndsæbe og håndcreme sæt, så du altid kan få rene og bløde hænder. Her på siden kan du også finde dispensere og holdere til din håndsæbe.

Vi fandt desværre ingen produkter.