Personlig pleje

Personlig pleje

Noget af det bedste er at pleje sin krop og hud, så den kan holde sig sund og se velplejet ud. Det kan være rigtig dyrt at tage til wellness behandlinger, men heldigvis kan du selv gøre en masse for din krop med den rette daglige pleje. Pleje af din hud og krop kan være essentielt for dit generelle velvære, og det er vigtigt at finde tid til at forkæle sig selv i en travl og stresset hverdag. For at gøre det nemt for dig selv, kan du gøre det til en vane at få en god daglig rutine. Så længe produkterne er af god kvalitet, behøver det ikke at blive vildt omfattende at holde din hud sund.

Du kan pleje din hud med lækre cremer og gerne hver dag. En gang om ugen kan du så holde en selvforkælelsesdag, hvor du tænder dejlige duftlys for at få en afslappende atmosfære, bruger en lækker badesalt i karbadet, og renser din krop med en god body scrub for at peele de døde hudceller af kroppen, så den bliver dejlig blød og frisk at se på. Efterfølgende kan du smøre dig ind i velduftende lotions og måske forkæle dig selv med et afslappende fodbad. Kræver dine fødder og hænder ekstra fugt, kan du med fordel sove med moustering sokker eller handsker efter du har smurt dem ind i en god og fed creme.

Her på siden kan du også finde gode produkter til dit ansigt. Både rens, serum og ansigtscreme til daglig pleje men også gode masker til en mere grundig behandling. Ansigtet bliver udsat for både vind og vejr hver dag og har også brug for en god pleje.

Hos Roomsa forhandler vi kropspleje der er lavet af naturlige ingredienser fra brands som Meraki, Ecooking og L:A Bruket, så du kan være sikker på, at din krop får den bedste og mest naturlige pleje uden parabener og unødvendige skadelige stoffer.

Beskyt din krop mod solen

Som en del af at passe godt på din krop skal du også sørge for at bruge godt med solcreme, når du bevæger dig ud i solen. Meget stærk sol kan både føre til solskoldninger, tidlig aldring af huden og hudkræft.

Om foråret kan solen være særlig stærk, så selvom det måske ikke er specielt varmt, kan det være en god idé på solrige dage, at tage en ansigtscreme på med solfaktor.

Vores solprodukter fra Meraki er vandfaste og astma-allergivenlige, så de kan anvendes af hele familien og med god samvittighed. Du kan både få solprodukterne som traditionel creme men også som en sololie, der er nem at påsmøre og tage med på farten.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 149,00 Før: 149,00
29,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)