Velvære

Personligt velvære, skaber ro og balance i krop og sjæl

Personligt velvære, er det nye sort. Vi går op i krop, sjæl og sundhed som aldrig før, og læser aktivt om emnet på nettet. Vi har efterhånden lært og forstået, at både krop og sjæl skal plejes, på samme niveau som vores hud og hår. Vi har fundet ud af, at det er okay, at bruge tid på os selv og vores velvære. Og heldigvis for det -for her ligger nøglen, til velvære for krop og sjæl.

Indret dit badeværelse til et rum af velvære

Alting går så stærkt i tiden -vi har travlt med både job og karriere, børn og familie, som aldrig nogensinde før. Men midt i alt ræset, er det vigtigt at finde tid til sig selv, for at finde den indre ro og balance, som skaber overskud i hverdagen.
Din tid på badeværelset om morgenen, kan synes som den eneste tid, hvor du sådan rigtigt er alene og ikke har gang i tusinde andre ting. Derfor foreslår vi, at du indretter dit badeværelse efter, at det skal være et rart sted at være, og som emmer af ro og velvære.
Hos Roomsa har vi et væld af gode produkter til formålet, fra nogle af de bedste brands på markedet.
Vi anbefaler, at du arrangerer dine lækre håndcremer, duftlys og duftpinde, på et lækkert fad på badeværelset, så du husker at bruge det dagligt. Det er ikke bare praktisk, men også æstetisk smukt at have stående. Brug også gerne både duftlys og roomsprays, til at forkæle dine sanser -både til hverdag, samt hvis du trænger til en gang massage fra din partner. Har du ikke en partner, har vi lækre moisturising- og peeling handsker og sokker, som gør det nemt for dig, at forkæle dig selv og din skønne hud.
Til kroppen har vi fugtgivende sæber og lotions, som søger for at holde din hud sund og smuk. Til den mere dybdegående pleje af din hud, har vi produkter i pimpsten og lækre olier, som blødgør huden og tilføjer fugt. Til dine stunder under bruseren, har vi lækre skånsomme shampoo- og balsam produkter til dit hår, dejlige natursvampe, som føles lækre og bløde mod huden, samt badesalte med forskellige lækre aromaer.

Tag gerne et kig på siden og gå på opdagelse i Roomsa´s lækre univers af produkter til krop og sjæl, som øger din huds velvære og skønhed -og så findes de endda i mange veganske udgaver.

Kategorier under Velvære: