Badeværelse

Badeværelset skal gerne være et rum, hvor det er en fornøjelse at komme ind. Den tid du bruger på badeværelset skal være afslappende, og virke afstressende.

At få den rette atmosfære i rummet, handler om mere end flotte klinker og den rigtige farve på væggen. Det handler i den grad, om at skabe liv og sætte sit personlige præg, så du føler dig tilpas og afslappet, når du træder ind i rummet.

Flotte kvalitetsting til badeværelset på Roomsa.dk

Vi vil gerne det ser flot ud, det må gerne dufte godt og vores håndklæder skal helst være lækre at røre ved. Vi har hos Roomsa et udvalg i tilbehør til toilet og bad, der kan opfylde disse kriterier, som kan give dig følelsen af spa og velvære på badeværelset.

Om du er på udkig efter flotte, kvalitets håndklæder, om du mangler lidt til opbevaring af dine toilet ting, eller bare gerne vil have en flot og lækker håndsæbe, vil du kunne finde det du mangler på Roomsa.dk.
Vi er med på de nye trends indenfor toilet og bad, så vores produkter er altid med på moden.

Lidt accessoires og nips på badeværelset, gør en stor forskel

Toilet og bad er måske for mange et lidt overset rum, som handler mere om at være praktisk, end at være hyggeligt og lækkert. Når vi går i bad, ville det kun være sundt, hvis vi valgte at de få minutter blev brugt på, lige at puste ud og koble af fra den travle hverdag. Nogle er måske så heldige, at de har et badekar de kan bruge, som nærmest er en form for terapi. Dog kan det være rigtig svært at stresse ned, hvis omgivelser ikke virker indbydende, så gør derfor dig selv den lille tjeneste, at gøre bare en smule ud af, at få dit toilet og bad til at se hyggeligt ud. Få og små ting, kan gøre en stor forskel.

Ligesom med mange af husets andre rum kan man nogle gange få lyst til, at der skal ske den helt store renovation af badeværelset. Dog ved vi også, at badeværelse er et af de dyreste rum at lave om, så det er ikke sikkert at prioritet og penge alligevel er til et helt nyt badeværelse. Du kan til gengæld gøre meget med få midler, som får dit badeværelse til at fremstå som nyt.
I dag findes der et hav af forslag til DIY projekter, hvor du kan finde inspiration til en billig og kreativ indretning af badeværelset.

Skab rum og sammenhæng i badeværelset

Mange har ikke meget plads på badeværelset at gøre med, så der er det vigtigt at være opmærksom på, at få nogle små og funktionelle ting ind i rummet, som er med til at skabe hygge, men samtidig lader rummet være lyst og åben. Specielt i et lille badeværelse, hvor tingene står tæt ved hinanden, er det ekstra vigtigt at finde flotte ting, som alle passer sammen. På Roomsa.dk kan du nemt klikke dig rundt imellem de forskellige produkter, og få et overblik over hvad der passer sammen, og skaber den stil du gerne vil have på dit badeværelse.

Kategorier under Badeværelse: