Belysning

At vælge belysning til dit hjem, handler ikke kun om flot design og farvevalg. Det handler i ligeså stor grad om, hvilken slags belysning du har brug for i det enkelte rum, og hvor den skal bruges.

En lampe til spisebordet skal eksempelvis give en klar belysning uden at virke blændende og for kraftig. En lampe du skal bruge ved lænestolen til at læse en bog, skal gerne give et lys, der gør det ubesværet at læse de små bogstaver, uanset lyset udenfor.
Lampen på værelset behøver måske være knap så skarp, men derimod må det gerne have lidt hyggebelysning over sig. Der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge den rette belysning, og vi har derfor givet dig en beskrivelse af hver enkel lampe, og gode billeder der giver dig en fornemmelse af, hvordan du træffer det helt rigtige valg omkring belysningen i hjemmet.  

At finde de rigtige lamper til hjemmet kan tage evigheder. Det kan være svært helt at se, hvilke lamper der passer sammen og hvilken form for belysning, der passer bedst til netop den plads.

For at gøre det nemmere for dig har vi hos Roomsa samlet et bredt sortiment af moderne lamper, som alle passer ind i den nordiske boligindretning. Du kan via vores kategorier, her under belysning, vælge hvilken type lampe du er på udkig efter, og derefter nemt og overskueligt finde den lampe du syntes bedst om.

Da alle vores brands er med som trendsættere indenfor boliginteriør, er du sikker på altid at finde en lampe i et flot og moderne design, der vil pynte i dit hjem mange år frem.

Kategorier under Belysning: