Lanterner

Lanterner

Lanterner spreder en utrolig hyggelig stemning i hjemmet

Meget få ting, kan skabe hygge og stemning i hjemmet, som et par lanterner med levende lys. Lanterner er den oplagte mulighed for at tage godt imod dine gæster, da det virker utroligt varmt og indbydende.

Hvis du lige mangler det sidste touch til stemningen på terrassen, så er lanterner også en oplagt mulighed for at fuldende sommerstemningen. Mange af vores modeller vil både kunne stå og hænge og mange af modellerne vil, afhængig af design, give et smukt mønster når det levende lys står og brænder inden i. Lanterner i haven er altid smuk, og du kan i princippet placere dem overalt i haven, hvor du mangler udsmykning. Hvis du har en stor terrasse, er de helt store lanterner, utrolig elegante at have stående. Bor du i en lejlighed uden have, er lanterner også virkelig smukke på altanen.

Brug dem gerne overalt i hjemmet

Mange ser lanterner som noget hyggeligt, man stiller ved døren, for at tage godt i mod sine gæster. Og det er også en rigtig god ide -for det er virkelig en god og hyggelig modtagelse at få som gæst. Men brugen af lanterner behøver ikke begrænses udelukkende til dette formål. Lanterner står nemlig også utroligt smukt i entreen, på altanen og i nogle af boligens øvrige rum. Lad dig ikke begrænse og slip fantasien løs.

Tag gerne et kig rundt på sitet og lad dig inspirere af vores lækre udvalg. Hos Roomsa forhandler vi lanterner fra bl.a. House Doctor, Broste Copenhagen, AU Maison m.v. Og vi har mange forskellige varianter og størrelser, i både rattan, bambus, messing, sortlakeret jern og glas.

NB: vi gør opmærksom på, at nogle lanterner, over tid, vil komme til at bære præg af, at have stået udendørs.

Vi fandt desværre ingen produkter.