Opbevaringskrukker

Opbevaringskrukker

Når indretningen skal være både funktionel og dekorativ, kan små opbevaringskrukker være den ideelle løsning. I vores udvalg af opbevaringskrukker, finder du varianter i mange smukke afskygninger, som alle har det til fælles, at de ikke bare er praktiske -de er også visuelt utroligt smukke at se på.

Hos Roomsa.dk fører vi opbevaringskrukker fra lækre brands som; House Doctor, AYTM, Bloomingville og AU Maison, som alle er virkelig lækre brands, med fokus på lækkert skandinavisk design. I vores sortiment vil du finde opbevaringskrukker med låg, samt smukke opbevaringskrukker i glas, keramik og marmor.

Hold orden i dine småting

Opbevaringskrukker kan anvendes i mange af boligens rum -både stue, værelse og badeværelse, alt efter hvor du har brug for opbevaring af dine små nipsgenstande. Opbevaringskrukkerne er gode til opbevaring af både smykker, hårnåle og andet smånips, som du har brug for at have ved hånden. Det lækre ved opbevaringskrukker er, at det bliver super nemt at holde orden i dine nipsting -de små dimser og nipsting vi alle sammen gemmer rundt omring, forvandles fra rod til orden, når de arrangeres i forskellige opbevaringskrukker.

Opbevaringskrukker kan bruges over alt -og til næsten alt

Opbevaringskrukker kan anvendes i mange af boligens rum og er anvendelige i både stue, værelse og badeværelse, alt efter hvor du har brug for opbevaring af dine små nipsgenstande. Opbevaringskrukkerne er gode til opbevaring af både smykker, hårnåle og andet smånips, som du har brug for at have ved hånden. Ønsker du at gemme tingene helt væk, anbefaler vi, at du køber varianterne som ikke er lavet i glas. Varianterne i glas er derimod rigtig gode, hvis du ønsker dit nips fortsat skal være synligt.

Mangler du opbevaring til dit nips og andre småting, så tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af opbevaringskrukker.

 

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)
Spar 80%
Før: 379,00
75,80
Spar 80%
Før: 329,00
65,80
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)