Knager og tilbehør

Knager og tilbehør

Entréen er det første rum der møder både dig og dine gæster når døren til din bolig åbnes -og vi er mange der gerne vil give et godt førstehåndsindtryk, overfor både familie, venner og bekendte, når de kommer på besøg i hjemmet. I kategorien vil vi forsøge at inspirere dig til, hvordan du nemt og enkelt kan holde orden i entréen.

Knager og knagerækker bidrager med orden i entréen

En entré skal rumme meget praktisk opbevaring -og specielt i vinterhalvåret er der meget overtøj som skal presses ind på meget lidt plads, da entréen typisk ikke er det største rum i boligen.

Hos Roomsa.dk har vi fundet et lækkert udvalg af knager og knagerækker, som kan bidrage med orden og struktur i entréen. Udvalget rummer mange muligheder, hvad enten du har brug for opbevaring af få jakker eller meget overtøj.

I tiden er det meget hot at bruge ”dots og knops” på væggene. ”Dots og knops” er enkelt-knager, som du har mulighed for at placere vilkårligt på væggen, præcis som du ønsker. På den måde kan du lave dit helt eget unikke udtryk i entréen. Hos Roomsa.dk finder du ”dots og knops” i forskellige træsorter, samt udgaver i marmor.

Har du i stedet brug for knager eller knagerækker, har vi også super fine udgaver af disse til entréen. I sortimentet vil du finde standard knagerækker, samt knagerækker med hattehylde og opbevaring.

Vores sortiment indeholder også et væld af almindelige enkelt knager, som er super velegnet til både overtøj, samt ophæng af kurve til vanter og halstørklæder.

Alle vores knager og knagerækker kommer fra veletablerede brands som House Doctor, By Wirth, Muubs, Nordal og Bloomingville m.m. og findes i fine udgaver i sort, hvid, messing, læder, kobber og træ.

Kroge og søm er super anvendelige i entréen

Kroge, som er superfine til at hænge dine tørklæder på under jakken. Disse findes i fine udgaver i messing finish og flere størrelser. Fordelen ved små kroge er, at de kan hænges på knagerækken, samtidig med, at der stadig er plads til overtøj på samme knage.

Vores sortiment indeholder også mange forskellige søm, som er egnet til at banke i væggen. Sømmene har et råt og cool udtryk og passer derfor smukt ind i de skandinaviske hjem. Søm er også velegnede til at hænge kurve på, så du får plads til ekstra meget opbevaring.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af knager og knagerækker til entréen -måske du finder lige hvad du er på udkig efter.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Før: 49,00
9,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)