Opbevaring til entré

Opbevaring til entré

Entréen er ofte et af hjemmets mindste rum, men samtidig dét rum, hvor vi har brug for mest opbevaring. Det skyldes selvfølgelig at entréen er stedet hvor vi opbevarer alt vores overtøj, sko, huer og halstørklæder, til alle årets fire årstider.

Kurve er gode til opbevaring i entréen

Hos Roomsa.dk er vi vilde med kurve, som virkelig kan skabe orden og struktur i alle vores ting og overtøj i entréen.

Hos Roomsa.dk foreslår vi, at du bruger kurvene til opbevaring af vanter, huer og halstørklæder. Afhængigt af hvor mange i er i familien, kan i have én fælles kurv eller evt. en kurv til hvert medlem af familien.

Til opbevaring i en lille entré, foreslår vi væghængt opbevaring. Mange af vores kurve har hank, og kan derfor hænges på en fin knage på væggen. På den måde udnytter du rummet, uden at miste for meget gulvplads.

Har du derimod en rummelig entré, kan det være virkelig fint at indrette dig med større kurve, da de naturlige og flettede materialer virkelig gør noget godt for rummet.

Vores udvalg af kurve spænder fra kurve i stof, til kurve i søgræs, pileflet og vandhyacint og kommer fra veletablerede brands som House Doctor, Muubs, Bloomingville, AU Maison og Nordal m.m. Alle vores kurve er af lækre naturlige materialer, som virkelig kan bidrage med en hyggelig og varm atmosfære i indretningen.

Tag meget gerne et kig rundt i kategorien og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af kurve.

Vi fandt desværre ingen produkter.