Tæpper og måtter

Tæpper og måtter

Tæpper og måtter skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet

Både tæpper og måtter er typisk lavet af naturlige materialer og kan derfor bringe massere af hygge og en god atmosfære i entréen, som er det første rum du træder ind i, i hjemmet.

Da entréen ofte ikke er boligens største rum, vil det ofte være de mindre tæpper og løbere, som er egnet til rummet.

Størrelse 50x70 og 60x90 cm. – dette er vores mindste tæpper. Denne størrelse bruges ofte lige inden for døren. De føles behageligt bløde under fødderne og er super praktiske.

Størrelse 60x120 og 70x140 cm. – dette er et tæppe i standard størrelse og egner sig derfor i de fleste entréer. Tæppets størrelse gør det egnet til både udsmykning og varmt underlag til fødderne.

Størrelse 70x200 og 90x200 cm. – tæpper i denne størrelse er super velegnet til brug som løber. En løber egner sig godt til entréer med lidt længde og er super gode til at samle rummet.

Bag vores tæpper og måtter står enten House Doctor, AU Maison, Broste Copenhagen, Bloomingville og Nordal m.m., som alle er veletablerede brands indenfor boliginteriør. Samtlige af disse brands hylder den nordiske og skandinaviske stil og sætter kvalitet i højsædet.

Med en udendørsmåtte sikre du at skidtet forbliver ude

Hvis du gerne vil undgå at tage sand og skidt med ind i hjemmet, kan en udendørs måtte være en rigtig god idé at have liggende ved hoveddøren. Udendørsmåtter er praktiske til at fjerne snavs fra skoene og sikrer en ren entré i længere tid. Hos Roomsa.dk har vi udendørsmåtter i lækre tykke kvaliteter, lavet af gummi.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg tæpper og måtter til entréen.

Vi fandt desværre ingen produkter.