Entré

Din entré er det første dine gæster møder, når de besøger dit hjem, og derfor har mange fået fokus på, at skabe et godt førstehåndsindtryk, som er i tråd med hvad gæsterne møder, når de træder indenfor i hjemmets øvrige rum. Til trods for, at det er et af hjemmets mindste rum, er det dog ofte et af de sværeste rum at indrette, da det skal være både smart og praktisk på samme tid.
Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til, hvordan du kan gøre entreen til et spændende og overskueligt rum, som hilser dine gæster velkommen, med både varme og stil.

SKAB RO OG SAMMENHÆNG I RUMMET

Når du går i gang med at indrette din entré, bør du starte med at vælge hvilken stilart du ønsker, skal være den gennemgående i din entré. Nogle er til den minimalistiske stil i lyse farver, mens andre er mere til den nordiske og rå indretning -for mange forskellige farver og stilarter, kan skabe et rodet indtryk, både overfor dig selv og dine gæster.
Én måde at starte ud på, kan være at finde spejl, knager og lamper og belysning, som matcher din stil og behov. Herefter er alle basiselementer på plads, og du kan pynte med dine yndlingsnips og skabe dit helt eget personlige præg. Det er vores erfaring, at lækre tæpper på gulvet og en smuk bænk, også virkelig gør noget godt for rummet og skaber en hyggelig atmosfære. Og i vinterens koldeste måneder, er det virkelig også lækkert at byde sin gæster velkommen, med lanterner og levende lys.

OPBEVARINGSMULIGHEDER SKABER RO OG BALANCE I RUMMET

Din entré er åbningen til dit hjem og er derfor ofte stedet, hvor både tasker, fod- og overtøj opbevares. Samtidig er det oftest også et af hjemmets mindste rum og det kan derfor være ekstra svært at skabe en god dynamik og overskuelighed. For mange mennesker kan det være svært at se, hvordan man skaber netop denne ro og balance, som vi leder efter, ud fra en knagerække og skohylde. Men frygt ikke, mulighederne er mange, uanset om din entré er lille eller har en speciel form.

Hvis din entré er forholdsvis lille og ikke har skabe til overtøj, er det både super smart og samtidig praktisk, at pynte dine vægge med knager i flere forskellige størrelser. Det er ikke bare praktisk, det skaber samtidig et smukt æstetisk udtryk. Knagerne kan hænge sammen, eller spredt ud over væggen, som det passer bedst, i netop din entré.

Vores mange lækre kurve i søgræs og vandhyacint, er super oplagte til opbevaring af huer og vanter. Kurvene findes i mange forskellige størrelser, så hvad enten i er mange eller få i hjemmet, er der også en løsning til dig.
Hvis du mangler inspiration, så tag et kig rundt på siden og lad dig inspirerer af vores mange opbevaringsmuligheder, som tæller både entre møbler, bænke, hylder og knager, i flere forskellige størrelser og designs -opbevaring kan man aldrig få nok af.

Kategorier under Entré: