Borde & Bænke

Borde & Bænke

Borde

Et sofabord eller et lille sidebord er næsten ikke til at undvære i stuen. Det er altid godt at have et sted at sætte sin kaffekop, lægge fjernbetjeningerne eller bare et sted, hvor du kan have lys og planter til at stå.

Sofaborde fås i mange farver, former, størrelser og materialer. Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvordan dit sofabord skal se ud og hvordan det passer ind i din stue. Har du masser af plads, er det utroligt elegant med et stort rundt sofabord. Hvis du har to sofaer til at stå overfor hinanden, kan det give et mere harmonisk look at vælge et aflagt bord, der flugter med sofaerne. Kniber det derimod lidt med pladsen, kan du med fordel vælge flere små borde, som du kan flytte rundt på og som ikke fylder så meget. Alternativt er, at du har et lille sidebord ved siden af din sofa. Har du ikke så meget plads, skal du også overveje stellet på dit sofabord. Tynde ben giver et mere let udtryk og fylder ikke så meget visuelt som store og solide bordben. Glas virker også lettere end massivt træ.

Bænke

En bænk er oplagt at have til at stå i en entré, hvis pladsen er til det. Her har du et sted at sidde, når du skal tage sko på, og du kan vælge at sætte fine kasser eller kurve under som opbevaring.

Du kan også have en bænk til at stå i din spisestue eller ved en spisekrog i køkkenet. Det kan være rigtig hyggeligt og give lidt dynamik i din indretning.

I spisestuen kan du vælge at anskaffe dig en bænk, som er polstret, så den er rar og blød at sidde på i længere tid. I entréen kunne det være oplagt med en bænk i træ, som nemt kan tørres af med en klud.

En bænk kan også have andre funktioner end til at sidde på. Du kan have en til at stå for enden af din seng til at lægge dit tøj på eller dit sengetæppe, når det ikke er i brug.
Står din sofa ud i rummet, så man kan se bagsiden, kan det også være virkelig fint, at stille en bænk opad. Her kan du have en lampe til at stå, en plante eller måske fine coffee table books, så det bliver dekorativt i stedet for blot sofaens bagside.

Vi fandt desværre ingen produkter.