Skabe & Vitriner

Skabe & Vitriner

Smukke vitrineskabe til udstilling af dine yndlingsitems

Hos Roomsa.dk, er vi vilde med lækre vitrineskabe, som virkelig kan sætte vores yndlingsitems i rette spotlight. Vi forhandler skabe og vitriner fra Nordal og House Doctor m.v., som alle er udvalgt til at passe smukt ind i de nordiske- og moderne hjem.

Et skab er for dig der mangler plads til opbevaring af dine ting, uden at indholdet skal være synligt, mens et vitrineskab, er til dig som ønsker plads til opbevaring, men som samtidig gerne vil vise dine smukke ting frem. Hos Roomsa.dk fører vi vitrineskabe i flere forskellige stilarter, så vi har helt sikkert også ét, som falder i din smag. Vi har de populære vitrineskabe i metal, fra Nordal, som har et lækkert råt og industrielt udtryk. Vi har også smukke vitrineskabe i træ, som passer smukt ind i den nordiske og indretning.

Vi forhandler de smukkeste vitriner, fra nogle af de bedste brands

Hos Roomsa.dk fører vi de klassiske, smukke vitrineskabe i sort metal, fra Nordal. Vitrineskabene findes i flere forskellige udgaver og designs. Vi har ex. det klassiske vitrineskab i to forskellige størrelser, smukke væghængte vitrineskabe, samt vitrineskabe med høje ben, så du har plads til opbevaring under den.

Det vigtigste at huske på er, at vitrinen ikke bør bruges, som du bruger et normalt skab, da dette vil medføre et meget rodet look i rummet. Du bør i stedet tænke det som en udstillingsmontre, og sortere i, hvad du sætter deri. Dette vil hjælpe dig til, at du får et lækkert og eksklusivt udtryk i rummet. De smukke glaslåger, giver skabet et let og lækkert udtryk, til trods for vitrinens størrelse.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirerer af vores lækre udvalg af skabe- og vitrineskabe.

Vi fandt desværre ingen produkter.