Påske

Påske

Påsken er en hyggelig tid, hvor mange holder fri og slapper af i hinandens selskab. Vi pynter fint op med påskeharer og påskeæg, for at danne rammen om nogle hyggelige helligdage i venner og familiens selskab. Her på siden vil du kunne finde lækkert pynt i form af servietter, påskeæg, påskeharer og lækre accessoires til hjemmet, som kan være med til at danne rammen for en dejlig og afslappende påske. Du vil også kunne finde den oplagte værtindegave, hvis du er inviteret til påskefrokost i påskedagene.

Et smukt pyntet påskebord danner rammen om hyggelige stunder med venner og familie

Påsken er også en tid, hvor vi samles med venner og familie om lækker mad og dejligt selskab. Hos Roomsa.dk bestræber vi os på, at have et lækkert sortiment af service og påskeservietter, så du let kan finde inspiration til et fint pyntet påskebord. Blandt vores pynt vil du kunne finde lækre påskeæg og påskepynt, som vil pynte smukt til påskemiddagen, kombineret med friske grene og grønt fra haven.

Påskeæg fra påskeharen

Vi kan ikke sige påske, uden også at nævne påskeæg. Påskeæg er ikke udelukkende for børn og barnlige sjæle, men kan også være en utrolig fin påskønnelse til voksne og fås i både glas og keramik udgaver, samt med og uden chokolade. Fælles for alle vores påskeæg er, at de pynter fint og efterfølgende kan bruges til opbevaring af småting -og så kan de tages frem år efter år.

Tag gerne et kig på siden og lad dig inspirere af vores fine påskeæg og påskepynt fra Nicolas Vahé og Bloomingville. Rigtig god påske fra alle os hos Roomsa.dk

Vi fandt desværre ingen produkter.