Sæson

Gennem årets 365 dage, gennemgår vi forskellige sæsoner. Hos Roomsa.dk har vi valgt at sætte fokus på tre sæsoner, som vi mener alle er glædelige begivenheder, som vi alle ser frem mod med glæde og forventning -nemlig påske, jul og sommeren, som rummer gode muligheder for udelivet.
Her i kategorien vil du altid kunne se det nyeste nye indenfor sæsonen og vi håber at kunne inspirere dig med nyheder, tips og trends.

Påske

Påsken er ligesom julen en tid hvor vi slapper af sammen med familien og nyder hinandens selskab. Under kategorien ”Påske” vil du finde massere inspiration og lækkert påskepynt til hjemmet, som du kan tage frem år efter år. I kategorien vil du finde massere af vaser, servietter og påskeharer, som alle har en smukt skandinavisk undertone.

Udeliv

Når først træerne begynder at springe ud og de første solstråler rammer, gibber det i os alle for at komme udendørs. Hos Roomsa.dk har vi samlet et lækkert udvalg af produkter, som kan gøre dit udeliv på terrassen eller picnicturen til en god oplevelse. Du vil støde på lækre asseccories, som lanterner og potter, som kan bidrage til et hyggeligt udeliv i haven og lækre picnickurve og asseccories til picnicturen i det fri. Tag gerne et kig rundt i kategorien ”Udeliv” og lad dig inspirere til mange hyggelige timer udendørs.

Jul

Hos Roomsa.dk har vi et stort udvalg af lækkert julepynt, med smukke skandinaviske undertoner. Under Kategorien vil du finde massere af inspiration og få et godt indblik i tidens trends og tendenser indenfor julepynt og dekoration. Tag et kig i kategorien hvis du mangler pynt til at skabe den helt rette julestemning i boligen eller hvis du blot mangler inspiration.

Kategorier under Sæson: