Plaider

Plaider

Der findes nærmest intet, som kan skabe en hyggelig atmosfære i indretningen, som en lækkert blødt og vamset plaid, som emmer af hygge, afslapning og en rolig atmosfære.

I vores sortiment af plaider, finder du et bredt udvalg af anerkendte mærker, som AU Maison, Bloomingville, House Doctor, Broste Copenhagen, Louise Roe m.fl. som alle laver plaids i lækre bløde kvaliteter og smukke nordiske designs.

Hos Roomsa.dk, har vi plaider i forskellige materialer som ex. økologiske bomuld, lammeuld, velour, uld og bomuld, som alle er lækre og behagelige materialer. Vores sortiment indeholder bl.a. lækre strikkede plaider, samt smukke plaider i mohairlook, som virkelig vil tilføje rummet et smukt tvist af luksus. Hvis du søger et ekstra varmt tæppe, bør du gå på opdagelse blandt vores lækre uldplaider, som virkelig er gode i vinterens koldeste måneder.

Indret dig med lækre plaider i hjemmet, som vil skabe hygge og varme

Det magiske ved plaider (-og puder) er, at du nemt og effektivt kan ændre udtryk i din indretning, uden at skulle skifte alt andet interiør i rummet samtidigt -hvilket er virkelig skønt, for hvilke kvinder elsker ikke forandring i ny og næ?
Ønsker du et roligt og harmonisk udtryk i rummet, kan du med fordel vælge sarte farver som rosa, grå og beige, som alle er meget nedtonede farver. Ønsker du lidt mere power i dit udtryk, kan du med fordel se nærmere på vores tæpper i blå og karrygule nuancer, som er virkelig lækre.

I dagligdagen kalder vi ofte en plaid for et tæppe, da det var dette udtryk man brugte for år tilbage. I dag kaldes et tæppe til sofaen, for en plaid, mens et tæppe til gulvet, nu definerer ordet tæppe.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirerer af vores lækre udvalg af smukke og bløde plaider og tæpper til sofaen.

 

 

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 749,00 Før: 749,00
149,80
Spar 80%
Vejl.: 399,00 Før: 399,00
79,80
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)