Puder

Puder

Til enhver sofa, daybed og bænk, hører der sig smukke pyntepuder til. Ikke bare fordi det ser smukt ud, det er også super komfortabelt at sidde i.

Pyntepuder forvandler din sofa til en hyggekrog

Med sofapuder er det let at ændre udtryk i hjemmet, da puderne ofte ender med at være det bærende element i indretningen. Sofapuderne er ofte det første der udvælges, hvorefter man køber smukt interiør som passer til. I vores store sortiment af puder, finder du et hav af lækre puder, i et væld af flotte farver og styles. Fælles for dem alle er, at de kommer i et smukt og enkelt design -nogle dog med et lille skønt og finurligt tvist.

Hos Roomsa har vi strikkede og hæklede puder, i flere forskellige farver og strikkemetoder, som alle har både kant og stil, og lækre velourpuder, som er så bløde, at de glider ud mellem hænderne på dig og bomuldspuder, både med og uden mønster. Vi har dem i et væld af smukke farver, som både grå, rosa, blå m.v.

Sofapuderne er ikke bare tilegnet sofaen

De fleste af os, bruger flittigt sofapuder i sofaen, da det giver en god og hyggelig atmosfære i rummet. Men hvis du spørger os, hører pyntepuderne også til, mange andre steder i hjemmet. Har du en stol eller bænk stående i stuen, på værelset eller i entreen, vil den stå smukt med en lækker pude og virke indbydende. Vi foreslår også, at du pynter soveværelset op med dine yndlingspuder, da det tilføjer ekstra hygge til rummet og ser smukt ud. I soveværelset er det specielt de store aflange puder som hitter, da disse dimensioner passer perfekt til formålet. Og findes der noget bedre, end at komme ind til en lækker redt seng, når du skal gå til ro? -nej vel.

Tag gerne i kig i vores lækre puder, og lad til inspirere. Fælles for alle vores lækre puder er, at de alle kommer fra lækre designerbrands, som alle er super ”in” netop nu -blandt vores brands kan nævnes: House Doctor, Broste Copenhagen, AU Maison, Louise Roe, OYOY, Semibasic samt Louise Smærup m.v. Puderne er alle produceret i lækre materialer, som velour, uld, bomuld og polyester og har monteringspuder i lækre bløde kvaliteter.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 279,00 Før: 279,00
55,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)