Skind

Skind

Hos Roomsa er vi vilde med de lækre skind, som går perfekt i spænd med den nordiske indretning, som er både hyggelig, minimalistisk og smuk. Hos Roomsa ligger vi stor vægt på det gode udvalg og sælger udelukkende ægte skind, som er specielt udvalgt og i de bedste kvaliteter på markedet.

Naturlige skind bringer varme, hygge og en afslappet stemning i rummet

Gennem de senere år, har vi virkelig fået øjnene op for kvalitet og naturlige elementer i hjemmet -ud med ”køb-og-smid-væk” kulturen og ind med kvalitet, bæredygtighed og minimalisme. Lammeskindet formår virkelig at tilføje varme og sjæl i de nordiske og minimalistiske hjem og er super anvendelige, både som tæpper og hynder. Lammeskindene har mange udtryk, kvaliteter og farver - lige fra det rå, organiske og feminine udtryk, så der findes altid et skind, som passer til netop dit hjem.

Inspiration til brugen af lækkert lammeskind

Vi kan formentlig alle huske, hvordan man for år tilbage, primært brugte skind til at holde vores børn varme under middagssøvnen i barnevognen. Dette frarådes i dag, men vi har til gengæld taget skindet til os, på mange andre måder. Vi har virkelig fået øjnene op for, hvor meget hygge og varme skind bringer i indretningen, uanset om det er på børneværelset, i møblerne i stuen eller til hundens kurv. Hos Roomsa synes vi skind er utroligt smukke som hynder til dine stole -både i de små og store udgaver. Men mulighederne er mange -de ligger også utroligt smukt i sofaen, hundekurven og på bænken i entreen. Uanset hvor du vælger at bruge det, vil det sandsynligt altid blive et yndlings ”spot”, hvor både børn og voksne søger til, når de skal slappe af.

Men der findes et hav af forskellige varianter, som alle har helt deres eget unikke struktur og udtryk. Hvilket du skal vælge, kommer helt an på din personlige stil og præferencer. Vi har varianter af lækre langhårede lammeskind fra Island, krøllede skind fra Gotland samt tibetansk lammeskind/fåreskind. Hvad enten du vælger et langhåret islandsk skind eller et korthåret skind fra Gotland, er skind et lækkert produkt, som holder i årevis.

Generelt information om skind og dets unikke egenskaber

Ægte skind har gode antibakterielle egenskaber og er modstandsdygtig overfor snavs. Vedligeholdelse af skindet er derfor nemt, og kan ofte klares ved at ryste det ud ad vinduet eller blot ved at støvsuge skindet med en almindelig støvsuger, på lav sugeevne. En anden god måde er, at ligge det til udluftning i frostvejr om vinteren. Da skind er et naturligt produkt, vil alle skind varierer i deres nuance og udtryk, hvilket skaber et helt unikt produkt til hjemmet -og hos Roomsa elsker vi at tilføje uniqueness til hjemmet.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirerer af alle vores lækre skind i både fåre- og lammeskind. Husk vi sender fragtfrit, så lange du handler over vores minimumsgrænse.

Vi fandt desværre ingen produkter.