Tæpper

Tæpper

Vi bruger lækre tæpper overalt i boligen, som aldrig før -og vi forstår godt hvorfor. Tæpper er bare lækre -både for øjet og de kolde fødder.

En hyggelig atmosfære i hjemme

I vores sortiment, finder du tæpper fra nogle af de lækreste brands på markedet, som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Louise Roe, AU Maison, samt Broste Copenhagen. Tæpperne finder du i lækre bomulds-, uld-, søgræs-, og læder kvaliteter, alle i lækre designs, som passer smukt ind i den nordiske og minimalistiske stil. Om det er et tæppe i hæklet, quiltet eller vævet kvalitet, er tæpper bare et virkelig lækkert produkt, som skaber varme i hjemmet og kan koble indretningen sammen på smukkeste vis. Et lækkert tæppe vil hurtigt kunne få et halvtomt, koldt rum, til at se lunt og hyggeligt ud.

Skab ro og balance med lækre tæpper

Et tæppe er ikke bare et tæppe -det er, som mange andre tekstiler, med til at bringe varme og liv i rummet. Og specielt i vinterens koldeste måneder, er det virkelig lækkert for fødderne, med et blødt tæppe på det kolde gulv.
Udover at bringe varme og stemning i rummet, er tæpper også rigtig gode til, at afgrænse et siddeområde. Det er derfor super anvendeligt, under både spise- og sofabordet, som samtidig også vil komme til at virke mere indbydende, både for dig og dine gæster. De aflange tæpper er virkelig gode til at skabe liv i entréen og boligens lange gange, som til tider kan være svære at indrette. Har din bolig ikke gulvvarme, er det også oplagt at bruge et lækkert tæppe ved siden af sengen. Der findes ikke noget mere lækkert, end at træde ud af sengen på et blødt og behageligt tæppe. Har du små børn i huset, kan et lækkert rundt tæppe også være super fint på børneværelset og øge barnets komfort ved leg.

Tag meget gerne et kig rundt på siden, og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af smukke tæpper til boligen.

Vi fandt desværre ingen produkter.