Eva Trio

Når du tænker, ser eller hører dette mærke, sammenligner du det straks med Eva Solo. Dette er både det rigtigt og forkerte at gøre. Det er rigtigt og sammenligne dette mærke med eva solo. Fordi mærket er nemlig et side mærke med Eva Solo, hvor begge er under mærket af Eva. Mærket startede som en ny produkt linje, som skull specialiseret sig inden for sit egen område. Men siden produkt linjen startede, er det med tiden blevet til sit eget brand.

Mere om Eva Trio

Eva trio er blevet sit eget brand, fordi de har specialiseret sig inden for et område som er kendt af alle. Området de har specialiseret sig inden for er kogegrej. Det er på grund af denne udvikling, at det nu i dag er forkert, at sammenligne de to brands. De to brands har nemlig ekspertise inden for hvert deres område. Kogegrejs området indeholder alt det køkkenudstyr du har brug for - Gryder, potter og pander mf. Med tiden er brandet blevet producent af kogegrej i forskellige størrelser og materialer - samt til forskellige varme platforme.

Eva trio’s udvikling

Fordi brandet startede som et undermærke til Eva virksomheden, har de haft en solid start. Er de med tiden er gået hen og blevet til sig eget brand ved siden af Eva Solo. Denne opbygning gør at Eva Trio også er blevet kendt for de samme kendetegn som Eva koncernen. Dette er godt for brandet, fordi det gør de kan garantere dig produkter med kendetegne - Æstetik, funktionalitet og kvalitet.

Produkternes design kommer fra disse kendetegn, samt det velkendte skandinavisk design - Simpelhed, kvalitet og funktionalitet. Fordi Eva Trio lever med de samme værdier som Eva koncernen, gør det at kendetegn og design går igen. Dette er fordi brandets produkter også har inddraget hoved mantraen. Dette er også blevet bevist da Eva Trios specialområde kan bruges, kogegrejet er produceret af de bedste materialer der sikre den høje kvalitet, som gør at grejet det kan blive brugt igen og igen.

Eva Trios begyndelse

Det hele startede i 1977, Da designeren Ole Palsby pustede liv i Eva Trio. Brandets opstart kom fra Ole’s vision om at skabe kogegrej der kunne bruges til at lave alt. Samtidigt med at det kan holde til at blive brugt hver dag i flere år. For at kunne opnå dette mål, måtte Palsby filtrerer alt sin viden, for at kunne opbygge nye design muligheder. Det var denne handling der tillod designeren at blande flere materialer sammen. Til sidst lykkedes det ham også at finde den rette blanding af materialer. Succes skete da han bruge 3 forskellige materialer - heraf navnet Eva Trio. Det er også den samme designer, som fik indført de klassiske håndtag på de klassiske Eva Trio gryder.

Eva Trio Idag

Med tiden er Eva Trios produkter gået fra at være et design produkt, til næsten at have statusen designklassisker. Dette kommer af at brandet startede med at designe efter Eva koncernens hoved mantra. Dette har gjort at de danske køkkener, er blevet besat af produkter med et mål - At gøre hverdagen nemmere i de moderne køkkener. I starten havde Eva Trio kun en produktområde - Kogegrej. Dette område bestod af gryder og pander, i et enkelt og elegant design. I dag er det enkle og elegante design, blevet Eva Trios varemærker. Det er blevet sådan fordi brandet stadig designe kogegrej efter deres Evas værdier. Med tiden har brandet taget den sammen drejning som Eva Solo gjorde. Nemlig at bevæge sig ind på andre områder. Eva Trios nye områder er blevet til køkkenredskaber og porcelæn stel.

Viser 1 til 7 (af i alt 7 produkter)
Spar 60%
Vejl.: 299,00 Før: 299,00
119,60
Spar 60%
Fri fragt
Vejl.: 2.399,00 Før: 2.399,00
959,60
Spar 60%
Fri fragt
Vejl.: 899,00 Før: 899,00
359,60
Spar 60%
Vejl.: 599,00 Før: 599,00
239,60
Spar 60%
Før: 279,00
111,60
Spar 60%
Fri fragt
Før: 799,00
319,60
Spar 60%
Fri fragt
Vejl.: 999,00 Før: 999,00
399,60
Viser 1 til 7 (af i alt 7 produkter)

Bliv inspireret #roomsadk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.