Hoptimist

Køb en Hoptimist som kan sprede glæde, smil og optimisme.

Det hele begyndt i 1968, da den danske møbelsnedker Hans Gustav Ehrenreich formede den første hoptimist. Det startede med en fugl ved navn Birdie, året efter blev første pigen Bimle, drengen Bumble og frøen Kvak født.´Den gang i 1969 var det farverne rød, guld orange og grøn man kunne finde hoptimisterne i. I dag fås de i et væld af farver. Du kan kende bimble på hendes smilende øjne, bumbles øjne er opmærksomme og nysgerrige.

Mere om Hoptimisten

Hoptimisten er en Figur der er fulde af humør, glæde og sjov. Giv den et dask, og du vil næsten med garanti smile. På denne figure er med til at gøre arbejdspladserne og de danske hjem gladere. Da Hans Gustav Ehrenreich udgav hoptimisterne, blev de et kæmpe hit. De blev nemlig hurtige populære, og der skulle ikke gå lang tid før snedkeren måtte flytte produktionsplads. Mens de små figure var populære var de at finde over alt i Danmark. Produktionen dengang blev også ved indtil i slutningen af 1970’erne. Efter produktionen stoppede kunne man stadig finde de kendte figure rundt i landet. Men i løbet af tiden blev de svære og finde, lige indtil 2009.

Genskabelsen af Hoptimisterne

I 2009 blev de små figure nemlig vakt til live igen Lotte Steffensen. Hun havde lagt mærke at mange af de gamle danske design klassiker var kommet på mode igen, bare ikke hoptimisten. Dette problem fandt hun hurtigt en løsning på, da hun sammen med sin mand købte rettigheden til at producere figurerne. Da parret købte rettighederne viste de at der skulle laves en commitment. Der skulle nemlig holdes fast i Ehrenreichs ånd, vision og grundlæggende arbejde. Det nye ejer par holder fast i troen på at smil giver smil. Hvilket giver dem lysten til at fortsætte deres arbejde, samtidigt med at de kan se de mange smil på fabrikkerne.

Hoptimisten som gave

Det gode ved hoptimisten er at du kan bruge den som både bolig indretning og gaveide. Når du har den i hjemmet står den bare og smiler til dig, og hvis det er du giver den et dask, hopper den straks på stedet. Fordi figurerne kan bruges på denne måde, er den super som gaveide, da den med sikkerhed vil bringe smil frem hos modtageren.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 60%
Før: 249,00
99,60
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Bliv inspireret #roomsadk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.