Hübsch

Dansk design i topklasse

Hübsch består af et team, som efterhånden har mange års erfaring indenfor boliginteriør. Den store erfaring gør at de ved hvad der rør sig i branchen, og er ofte ude som nogle af de første, med nye designs. Hvert år kommer der gerne to nye kollektioner, som gør at Hübsch hele tiden følger med tidens trends.

Produkterne fra Hübsch bliver designet i Danmark, og de har hos Hübsch tanke for et godt arbejdsmiljø, med glade medarbejdere. Man går meget op i kundetilfredshed og god service, så hos Hübsch, bestræber man sig på, at alle er tilfredse med såvel produkter, som med deres behandling, fra produktet er bestilt til det er hos kunden.

Boliginteriør med nordisk stil

Hübsch interiør har et tidsløst skandinavisk udtryk. Den enkle og stilrene linje er gennemgående for alle deres produkter. Boliginteriør fra Hübsch passer ind hos de fleste, og er med til at skabe en moderne stil.

Hübsch er et brand med forkærlighed til det nordiske design, som giver hjemmet en hyggelig stemning og samtidig er meget moderne. Du kan i Hübsch sortiment finde alt fra væghylde til salatbestik og skærebræt, som alt sammen er med til at gøre dit hjem mere lækkert.

De små ting som vaser, skåle og puder fra Hübsch er rigtig populære og ses mange steder rundt omkring i de danske hjem. Hübsch bruger blandt andet materialer som træ, porcelæn og genbrugsglas, så der bliver leget med mange forskellige udtryk og former, som giver hver eneste produkt et unikt design.

Du vil på Roomsa.dk altid kunne finde et stort online udvalg af Hübsch interiør til skarpe priser.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)
Spar 60%
Før: 119,00
47,60
Spar 60%
På lager
Før: 79,00
31,60
Spar 60%
Før: 529,00
211,60
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Bliv inspireret #roomsadk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.