Louise Smærup

Louise Smærup er en spændende dansk designer, med en kompromisløs tilgang til kvalitet og originalitet. Louise Smærup inspireres af mangfoldigheden i den skandinaviske rå natur, og holder meget af dens bestandige former, motiver og kontraster.

Louise Smærup har været aktiv som både designer og kunstner siden 1999 -og er ud over sin serie af nordisk inspireret boliginteriør også en dygtig kunstner, som udtrykker sig via en blanding af det visuelle og verbale, som hun mener udtrykker den verden vi står i. Hendes kunst består både af en række smukke plakater samt malerier på lærred i smukke grå underspillede nuancer.

Gennem de senere år, er Louise Smærup blevet kendt for sin ikoniske læderstrop i kernelæder, som smukt pryder de fleste af hendes tekstiler og bidrager med et lækkert tvist af luksus og kvalitet.

Tag et kig rundt på siden og lad dig inspirerer af Louise Smærups mange nyheder.

Lækre bløde tekstiler i et smukt og nordisk design

Louise Smærup er måske i sær kendt for sin serie af puder, som alle produceres i materialer i aller højeste kvalitet. En serie af puder i groftvævet møbelstof, super blødt velour, samt fløjl og canvas. Langt de fleste puder, er tilføjet Louise Smærups ikoniske læderstrop i kernelæder, som ikke bare er en lækker detalje, men som også skaber en superfed kontrast til pudens underspillede nuancer. Puderne vil med sit enkle og stilrene udtryk, passe ind i de fleste hjem.

Lækre materialer skaber et tvist af luksus i køkkenet

Louise Smærup står bag en serie af lækker keramik, hvor hvert enkelt produkt er hånddekoreret og glaseret med en smuk, neddæmpet og stilren glasur, som tilføjer serien en smuk og cool nordisk stil. Serien består af både tallerkner, krus, fad og skål, så du har virkelig mulighed for at skabe et lækkert og indbydende morgenbord til familien eller en lækker brunch til dine gæster.

Foruden den smukke serie af keramik, står Louise Smærup bag en serie af lækre skærebrætter og tapasbræt, som alle er håndlavet og i en lækker kvalitet af massivt egetræ -også disse er til tilføjet den ikoniske læderstrop i lækkert kernelæder.

Tag et kig rundt på siden og lad dig inspirerer af Louise Smærups unikke og stilrene univers. Vi forhandler en bred vifte af hendes produkter og håber at kunne inspirere dig.

Viser 1 til 35 (af i alt 35 produkter)
139,00
149,00
169,00
179,00
169,00
Viser 1 til 35 (af i alt 35 produkter)

Bliv inspireret #roomsadk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.