Fars dag

Fars dag

I Danmark har vi fejret fars dag siden 1935. Selv om traditionen ikke oprindeligt er dansk, har vi danskere taget den til os og fejrer vores far, på grundlovsdag den 5. juni -og det gør vi selvfølgelig fordi far (sammen med mor!) er den bedste i verden. Far er håndværkertypen vi går til, når vores ting skal fikses og far er typen, som gennem vores barndom har kastet os op i luften og grebet os igen. Det er desuden også far som har sørget for, at vi har fået nogle skrammer på knæene og lært at smerten går væk, blot ved at puste på det. Det er blandt andet derfor, at vi elsker at fejre fars dag og ønsker at give ham det skulderklap, som han oprigtigt fortjener.

Ideer til fars dags gaven

Far er som regel ikke den nemmeste at købe gaver til -for han ønsker sig ofte ikke noget, og det han ønsker sig, køber han som regel selv. Derfor synes vi dog stadigvæk at du bør overraske din far med noget lækker på fars dag.

Hvis du ikke er til den traditionelle gave med vin og øl, har vi hos Roomsa.dk fundet en række lækre ting, som far helt sikkert vil blive glad for. Hvis du tager et kig rundt på siden, vil du finde lækre barberbørster, skæg og kropspleje, proptrækkere og andet lækkert til køkkenet. Er din far ikke god til at få købt blomster til mors dag, kan du jo give ham en vase -en vase til de blomster han glemte at give mor på mors dag. En sjov lille gimmick, som helt sikkert vil få smilet frem -specielt hos din mor!

Hvorfor fejre vi fars dag?

Præcis som med mors dag, er fars dag en amerikansk tradition. Det hele startede tilbage i 1909, hvor en kvinde ved navn Sonora Dodd, blev så inspireret over en præsts prædike om mors dag, at hun valgte at gå til den lokale præsteforening med ideen om en fars dag. Dette blev startskuddet til fars dag, som for første gang blev afholdt i 1910.

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)
Spar 80%
Før: 79,00
15,80
Spar 80%
Før: 199,00
39,80
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)