Firmagaver

Firmagaver

Har du en virksomhed med flittige medarbejdere? Eller en virksomhed med medarbejdere, som altid er klar til at give den en ekstra ”skalle” når der er behov for ekstra hjælp? Så er du sikkert på udkig efter en lækker firmagave/julegave til dine ansatte, som en ekstra påskønnelse for deres indsats gennem året der er gået.

Online julegaver til dine medarbejdere

Hos Roomsa.dk ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder og leverer derfor firmagaver online, direkte til dig, så du blot skal pakke dem fint ind, inden du forærer dem til dine medarbejdere.

Under kategorien ”Firmagaver” har vi udvalgt en række lækre produkter, som gør det mere overskueligt for dig at finde de helt rette gaver. I kategorien vil du finde lækre vamsede plaider til den kolde tid, lysestager og vaser som vil pynte smukt i hjemmet, samt fine kaffekander som står utroligt smukt på et fint dækket bord.

Ønsker du at give dine medarbejdere flere valgmuligheder, kan vi anbefale vores gavekort, som er gyldige hele fem år fra købstidspunktet og som giver medarbejderen mulighed for at købe lige netop det de mangler til hjemmet. Gavekortet kan både fås elektronisk eller med posten, alt efter hvad du foretrækker og hvor god tid du er ude i.

Firmagave eller julehilsen til dine kunder

Måske er det ikke kun dine medarbejdere du mangler julegaver til? Du har måske en række gode kunder, som du også ønsker at takke for året der gik, med en lækker overraskelse til hjemmet? I så fald vil du også kunne finde massere af lækre produkter det dette formål.

Tag et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af firmagaver fra bl.a Stelton, Frederik Bagger, Broste Copenhagen m.fl. og kontakt os endeligt hvis du har specifikke forespørgsler.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 749,00 Før: 749,00
149,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)