Gavekort

Gavekort

Har du svært ved at finde den helt rigtige gave til anledningen? Eller måske svært ved at finde gaven til ham eller hende som har alt? -så har vi løsningen med et online gavekort til Roomsa.dk, hvad enten det er til fødselsdag, bryllup eller en ”bare-fordi-gave” du står og mangler.

Et gavekort fra Roomsa.dk åbner op for en verden af muligheder

Med et gavekort til Roomsa.dk, åbner du op for en verden af lækkert boliginteriør og wellness, som med garanti vil blive modtaget med kyshånd. Vi forhandler alle de nye lækre produkter, både til ham og hende i mange forskellige prisklasser.

Hos Roomsa.dk kan du finde alt det nyeste inden for vaser, lysestager, puder og plaider m.m. Der er også rig mulighed for at fylde kurven med lækre wellness produkter, som cremer, dufte og sæbe, som gavner både krop og sjæl. Blandt vores sortiment findes lækre nyheder, fra nogle af de mest trendy brands på markedet, som House Doctor, Louise Roe, Nordal, Stelton, Bloomingville, Meraki og Broste Copenhagen m.fl.

En hurtig og fleksibel løsning

Har du været lidt sent ude med gavekøbet eller synes du bare det giver modtager en god valgfrihed, så vil et gavekort fra Roomsa.dk, være et oplagt valg. Gavekortet giver stor fleksibilitet og har en gyldighed på hele 5 år, fra købstidspunktet. Gavekortet kan bruges over flere gange og behøver derfor ikke indløses på én gang. Du kan helt frit vælge hvilket beløb du ønsker at forære væk og vil straks få gavekortet tilsendt på mail -klar til at printe ud, pakke ind og forære væk til en du holder af.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af boliginteriør og wellness.

Vi fandt desværre ingen produkter.