Værtindegaver

Værtindegaver

En værtindegave er den perfekte påskønnelse til værtsparret

Det er altid god skik at medbringe en værtindegave til festlige lejligheder, samt invitationer til middage i private hjem. Værtindegaven ses som en påskønnelse af invitationen, samt en påskønnelse for al det arbejde værtinden har med at sørge for en hyggelig aften med lækker mad.

Det er altid lækkert at give gaver! -og nogle af de mest traditionelle værtindegaver til værtsparret, er en flaske vin, chokolade eller blomster. Det er alt sammen lækre ting, men hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af det, kan du med fordel tage et kig i vores kategori med værtindegaver, hvor du vil finde massere af lækker inspiration til den hélt perfekte værtindegave.

Gode idéer og inspiration til værtindegaven

I vores kategori med værtindegaver, finder du massere af inspiration til værtindegaven, hvad enten det er til din veninde, dine forældre eller venneparret.

I kategorien vil du finde lækre wellness produkter, som sæber, køkkentekstiler, dufte og cremer som virkelig forkæler både hud og sanser. Er modtager en kvinde, vil dette med garanti blive modtaget med kyshånd.

Hvis værten/værterne er til gastronomiske oplevelser, anbefaler vi vores lækre specialiteter, hvor du kan sammensætte en lækker gave af f.eks. kaffe, sirup og honning eller lækre olier og krydderier. En spiselig værtindegave er altid lækkert.

Mange medbringer værtindegaver i julen og her kan vi anbefale, at du vælger noget lækkert julepynt, som værten/værterne med glæde kan finde frem jul efter jul.

Leder du efter en gave som ikke hører under ovennævnte kategorier, vil du også kunne finde et væld af lækre vaser, lysestager, tekstiler og andet pynt, som du kan vælge i mellem, ud fra værtindens stil. Hos Roomsa.dk har vi altid 365 dages returret, så der er rig mulighed for at bytte eller returnere.

 

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)
Spar 80%
Vejl.: 290,00 Før: 269,00
53,80
Spar 80%
Cooee Ball - Vase - Plum - 10 cm. Varenr. HI-028-02-PL
På lager
Vejl.: 159,00 Før: 159,00
31,80
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)