House Doctor - Stort Udvalg, Gratis og Hurtig Levering ←
Gratis fragt på alle køb over 299kr

Mere om House Doctor

”House Doctor believes everybody deserves a healthy home“ lyder sloganet. House Doctor tror på at alle fortjener et sundt og rart hjem og giver igennem deres smukke og inspirerende boligtilbehør alle muligheden for at få lige præcis dét - et smukt og rart hjem, hvor personlig stil er udgangspunktet for at skabe et unikt hjem. House Doctors stil er personlig, provokerende og ikke alt for formel, fokusset er at blande elementerne, i stedet for at matche dem. Men som de selv siger, skal man passe lidt på, fordi; ”produkterne er vanedannende og kan forårsage let hjertebanken, selv i små doser.”

House Doctor er dansk når det er bedst

House Doctor er en familiedrevet dansk virksomhed, som blev skabt i 2001 af de tre kreative søskende Klaus Juhl Petersen, Gitte Juhl Capel og Rikke Juhl Petersen. Udgangspunktet for House Doctor er kreativitet og stærk fælles tro på, at smukt boligtilbehør virkelig fremmer livsglæden. De 3 søskende startede karrieren indenfor branchen med at drive en yderst succesfuld brugskunstforretning, men de fik hurtigt nye og større idéer og i dag består virksomheden af over 50 yderst dedikerede ildsjæle, som styrer virksomheden fra hovedkontoret i Midtjylland og som sørger for at House Doctor følger tidens strømninger og designer nyt, luksuriøst boligtilbehør, der passer perfekt ind i det moderne hjem.

Succes i hele verdenen

På de små 15 år der er gået siden lancering af House Doctor er det gået utrolig stærkt for virksomheden og succes har der været masser af. I dag er House Doctor ikke kun repræsenteret i Danmark, men stort set hele verdenen. De flotte møbler og alle de andre lækre produkter kan man i dag få fingrene i både Japan, i New Zealand og i mange andre lande verdenen rundt. Når det kommer til produktionen har det lige siden starten været vigtigt for House Doctor at håndplukke de aller bedste leverandører, fra hele verdenen, sådan at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten af de produkter der bliver solgt til forbrugerne.

Kæmpe uvsalg af House Doctor

Vi er blevet helt vilde med alt det lækre boligtilbehør og alle de skønne produkter fra House Doctor og har derfor et kæmpe udvalg. Vi kommer hele vejen rundt i det store sortiment og kan bl.a. tilbyde:

  • Et kæmpe udvalg af stilfulde møbler, bl.a. sofaer, stole, borde, skamler, benbukke, spiseborde, bordplader, skriveborde, hylder, kabinetter og meget mere.
  • Et kæmpe udvalg af pynte- og hyggeprodukter, der er gode overalt i hjemmet, bl.a. billeder, lamper, tæpper, puder rammer, spejle, figurer, vaser og meget mere.
  • Et stort udvalg til badeværelset, f.eks. håndklæder, kurve, børster, sæber, måtter, sæbedispensere, kurve, vasketøjsposer og meget mere.
  • Lækre produkter til køkkenet, f.eks. bestik, dåser, grydelapper, køkkenredskaber, træbestik, knivblokke og meget mere.
  • Et stort udvalg til hjemmekontoret, bl.a. opbevaringskasser, kurve, drawers, skriveborde og meget mere.
  • Et kæmpe udvalg af produkter fra deres basis-linje, f.eks. bånd i 10 forskellige farver, bøjler, søm, knager og knagerækker.

Roomsa er officiel House Doctor forhandler

Når man skal ud og at finde sig de helt rette House Doctor produkter, skal man handle et sted, hvor man føler sig tryk og hvor man føler, at man vil få mest muligt ud af sine penge. Hvis du vælger at handle hos Roomsa.dk, handler du først og fremmest hos en officiel House Doctor forhandler og samtidig vil du kunne vælge imellem et kæmpe udvalg, som sælges til konkurrencedygtige priser. Vi kører løbende også nogle tilbud på forskellige varer i shoppen, derfor vil du fra tid til anden også kunne finde nogle gode House Doctor Tilbud.

Der vil derudover også være mulighed for, at du kan få de købte produkter leveret direkte til døren, for kun 25 kr. Køber du her er fragten gratis. Kør op på siden og tag et kig på netop nu, på det flotte udvalg af de skønne produkter fra House Doctor.

Roomsa.dk ApS

Tarmvej 230, 6893 Hemmet

CVR: 36 02 04 23
TLF: 31 530 300
Email: mail@roomsa.dk

Det er mig du handler med

Hej, Jeg hedder Mike og jeg ejer Roomsa.dk

Mit team og jeg lover at gøre vores ypperste for at du får god oplevelse. Derfor får du både gratis fragt på alle køb over 299kr og prisgaranti.

Vi vil gerne være din foretrukne boligside, og hvis du har forslag til hvad vi kan gøre bedre kan du skrive til mig på mike@roomsa.dk