House Doctor lampe - Stort Udvalg, Lave Priser & Gratis Fragt
Gratis fragt på alle køb over 299kr

House Doctor designer unikke lamper, der følger – og til tider er på forkant med – tidens boligtrends og som passer perfekt ind i det stilfulde nordiske hjem. Du kan med garanti finde din yndlings House Doctor lampe iblandt vores kæmpe udvalg her på siden. Når man anskaffer sig en House Doctor lampe kan man være sikker på utrolig høj kvalitet og et design der vil løfte indretningen i hver en stue og få smilet frem på familiens læber.

Find den helt rigtige House Doctor lampe

Vi har et stort udvalg af lamperne fra House Doctor, både:

Bordlamper, i mange forskellige størrelser, materialer og farver. Når det kommer til bordlamper fra House Doctor er udvalget stort. Der findes bl.a. ”Game” modellen, som er en traditionel og stilren bordlampe, som fås i enten sort eller hvid, ”Desk” og ”kubix” modellerne, som er en unikke og anderledes bordlamper og mange flere.

Gulvlamper, i flere forskellige farver. Når det kommer til gulvlamper er modellen ”Game” helt klart den mest populære; en virkelig unik og stilfuld lampe, som fås i enten sort eller hvid.

Væglamper, i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Når det kommer til væglamper fra House Doctor er udvalget især stort. Du kan finde alt lige fra en traditionel stilren væglampe i sort eller hvid, til vilde modeller, hvor man ikke har set lignende før. I dette udvalg er der især lejet med forskellige materialer og farver, som virkelig giver unikke lamper.

Loftslamper i et hav af forskellige modeller, materialer, størrelser og farver. Når det kommer til loftslamper er udvalget fra House Doctor især stort. Her der der virkelig noget for enhver smag. Om så man er til klassiske stilrene loftlamper, til mere moderne former og materialer, eller om man er til det helt alternative og unikke, så skal man nok finde en House Doctor lampe at forelske sig i.

Udover selve lamperne er udvalget af både lampeskærme og lampefødder også imponerende og her har man virkelig mulighed for at give sin stue sit helt eget personlige præg og skille sig ud fra mængden. Vi fører selvfølgelig også de populære elektriske bogstaver.

House Doctor lamper og meget mere

House Doctor er en familiedrevet dansk virksomhed, som blev startet af 3 søskende i 2001. Udgangspunktet for House Doctor er kreativitet og en stærk fælles tro på, at smukt boligtilbehør virkelig fremmer livsglæden. De 3 søskende startede karrieren indenfor branchen med at drive en yderst succesfuld brugskunstforretning, men de fik hurtigt nye og større idéer og i dag består virksomheden af over 50 medarbejdere.

House Doctor tror på at alle fortjener et sundt og rart hjem og giver igennem deres smukke og inspirerende boligtilbehør, alle muligheden for at få lige præcis dét - et smukt og rart hjem, hvor personlig stil er udgangspunktet for at skabe et unikt hjem. House Doctors stil er personlig, provokerende og ikke alt for formel, fokusset er at blande elementerne, i stedet for at matche dem. Når det kommer til produktionen har det lige siden starten været vigtigt for House Doctor at håndplukke de aller bedste leverandører, fra hele verdenen, sådan at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten af de produkter der bliver solgt.

Se også vores øvrige udvalg af House Doctor, bla: Spejle, Lamper, Tæpper og Puder, Møbler og Knagerækker

Roomsa.dk ApS

Tarmvej 230, 6893 Hemmet

CVR: 36 02 04 23
TLF: 31 530 300
Email: mail@roomsa.dk

Det er mig du handler med

Hej, Jeg hedder Mike og jeg ejer Roomsa.dk

Mit team og jeg lover at gøre vores ypperste for at du får god oplevelse. Derfor får du både gratis fragt på alle køb over 299kr og prisgaranti.

Vi vil gerne være din foretrukne boligside, og hvis du har forslag til hvad vi kan gøre bedre kan du skrive til mig på mike@roomsa.dk