Handelsbetingelser

Handelsbetingelser – Roomsa ApS


Salgs- og leveringsbetingelser
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer foretaget på Roomsa.dk. Alle aftaler indgås på dansk.

www.roomsa.dk ejes af:
Roomsa ApS
CVR nr. 36020423
Industrivej 9
7870 Roslev
Tlf.: 73 70 96 01
info@roomsa.dk

Bestilling
Du kan bestille varer hos Roomsa.dk via vores website. Alle vores priser er angivet i danske kroner, og de er inklusiv moms og andre afgifter, ydermere er det dagspriser. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger selv fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du straks en mail med dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb.


Betaling og levering
Vi modtager betaling med Dankort, VISA, Master, VISA Electron, og MobilePay. Der opkræves ikke gebyrer, når du betaler ved Roomsa.dk. Der tages forbehold for afgiftsændringer, trykfejl samt pris- og valutaændringer.
Beløbet trækkes først på dit kort, når varerne sendes fra Roomsa.dk. Hvis du har bestilt flere varer, og en eller flere af varerne er i restordre, vil det fulde beløb på ordren først blive trukket, når de sidste varer afsendes.
Du modtager en faktura på din e-mail, din følgeseddel leveres med varerne.
Vi leverer din ordre én til to hverdage efter dit køb for de varer, der er på lager. Hvis du bestiller en ordre med restordre på, vil du modtage en mail samme dag, og få besked om den forventede leveringstid (undtaget weekender og helligdage). Du modtager en mail fra Roomsa.dk, når din ordre er afsendt fra lageret. Skulle du mod forventning have bestilt en vare, der er udgået, vil du høre fra os hurtigst muligt med henblik på at finde en erstatningsvare.


For nærmere information vedrørende fragt se her


Sikkerhed ved køb
Du er garanteret fuldkommen sikkerhed, når du handler ved Roomsa.dk. Når du bestiller og betaler din ordre hos Roomsa.dk, kører alle betalingstransaktioner igennem godkendte og PCI-certificerede udbydere af betalinger, Roomsa.dk kan ikke se data vedrørende dit kreditkort.
Vi benytter ePay som betalingsgateaway, og ePay er PCI-certificeret efter internationale standarder for databeskyttelse. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for online betaling i Danmark.
Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget; med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.


Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde aftalen uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, valgt af dig, har modtaget ordren og fået den i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer, og oplever dellevering ved restordrer, løber fortrydelsesfristen fra du eller anden person, valgt af dig, har modtaget den sidste pakke.
Skulle fortrydelsesfristen udløbe på en lørdag, søndag eller en helligdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.


Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via Roomsa.dk. Som erhvervsdrivende har du ikke fortrydelsesret.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked via e-mail til info@roomsa.dk. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den, vi sender dog altid en e-mail først, så vi ved om du ønsker at fortryde ordren, eller om det blot er en forglemmelse.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.


Returnering
Hvis du har fortrudt købet af en eller flere varer, skal du sende os varen eller varerne til os på nedenstående adresse uden unødige forsinkelser og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at returnere dit køb.

Roomsa.dk
Industrivej 9
7870 Roslev

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod varer, der er sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returneringen af varen, og det er vigtigt, at du returnerer i samme eller lignende emballage, som produktet er modtaget i, for at undgå skader på produktet. Du bærer selv risikoen for pakken, indtil vi modtager den. Vi anbefaler derfor, at du gemmer postkvittering og eventuelt track and trace nummer.


Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder et køb, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, såfremt du returnerer hele ordren. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om ønske af returnering. Vi gør dog opmærksom på, at vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne, der ønskes returneret.
Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion; er dette ikke muligt, vil du høre fra os, så vi kan modtage et kontonummer, som pengene kan tilbageføres til.

Reklamation
Hvis du køber en vare, der er fejl eller mangler ved, har du ret til at reklamere over denne. Du kan reklamere over en vare indenfor 24 måneder efter køb ved at henvende dig til os på info@roomsa.dk. Vi beder dig om at beskrive reklamationen så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men du kan eksempelvis vedhæfte et billede, så vi nemmere kan vurdere reklamationen; dette kan mindske reklamationstiden, og vi kan straks sende dig en mail med en returlabel. Hvis du selv sender varen retur til os, skal du huske at gemme kvitteringen, så vi kan tilbagebetale fragtomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Husk altid at sende os varerne i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan refundere beløbet.


Du bør bemærke, at vi ikke modtager pakker, der er sendt per efterkrav eller uden omdeling.


Tekster og billeder
Produkttekster, producenttekster og kategoritekster på vores side må ikke kopieres hverken af forhandlere eller privatpersoner. Kopieres en tekst uden forudgående tilladelse vil man blive faktureret 500 DKK eksklusiv moms pr. tekst for brud på ophavsretten samt yderlige 500 DKK eksklusiv moms per tekst for selve teksten, og herved overtager du ophavsretten til teksten.


Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare købt hos Roomsa.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacob sens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse skal du angive vores mailadresse info@roomsa.dk