Om Roomsa - Mød teamet - Vi elsker kundeservice

Firmaadresse

Roomsa ApS
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev - Danmark

Kontaktoplysninger

Tlf. 73 70 96 01
E-mail: info@roomsa.dk

Åbningstider

I dette tidsrum kan vi træffes pr. telefon og e-mail.

Mandag - torsdag
8 - 16

Fredag
8 - 13:30

Bemærk at dette er en webshop og man kan ikke handle fra adressen.

Design – Interiør – Roomsa!

Roomsa.dk er en dansk webshop, der siden 2014, har leveret dansk design, interiør, belysning og køkkenudstyr til designelskere. Hos Roomsa ønsker vi at inspirere vores kunder, samt give Jer den bedste købsoplevelse på nettet.

Vi arbejder på højtryk, for hele tiden at finde de nyeste og lækreste brands til shoppen. Vi håndplukker de bedste varer, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste kvalitet samt et bredt sortiment.

Teamet

Bag Roomsa sidder et yderst kompetent team, der har fingeren på pulsen når det kommer til boligindretning, men også når vi taler e-handel. Roomsas medarbejdere har mange års erfaring indenfor lige netop e-handel, hvilket er med til, at give dig den bedste og sikreste online købsoplevelse.

Vi elsker kundeservice

Glade og tilfredse kunder er drivkraften hos Roomsa.dk. Vi bestræber os på at give dig den bedste kundeservice, samt hurtig levering af dine varer. Bestiller du dine varer inden kl. 18.00 mandag til fredag, samt inden kl. 15.00 om søndagen, modtager du dine varer næste dag. Roomsa tilbyder 365 dages returret, samt fri fragt ved køb over kr. 299,-