Køkkenrulleholdere

Køkkenrulleholdere

Køkkenrulleholderen er virkelig gået hen og blevet et designobjekt, på niveau med boligens øvrige interiør. Dette skyldes måske samtalekøkkenets indtog, som integrerer køkkenet i boligen, på anderledes vis. Det betyder, at du nu kan få noget så praktisk som en køkkenrulleholder, i mange lækre designs -så du behøver ikke længere at gå på kompromis med designet, når du ønsker en funktionel køkkenrulleholder.

Hos Roomsa.dk har vi et fint udvalg af køkkenrulleholdere, i både stilrene og elegante designs, som sagtens tåler at stå fremme på både spise- og køkkenbordet -så har du den altid lige ved hånden.

Lækre køkkenrulleholdere fra de bedste brands…

Hos Roomsa.dk finder du køkkenrulleholdere fra lækre brands som Muubs, House Doctor, By Wirth og Rigtig By Stelton. Deres tidløse design gør, at det vil være en køkkenrulleholder, som tåler at stå fremme i køkkenet, mange år frem i tiden. Fælles for dem alle er, at træ går igen i deres designs -og hos Roomsa.dk forstår vi godt hvorfor. Træ er bare lækkert og så bringer det varme og en god atmosfære i rummet. Specielt ”hands on” køkkenrulleholderen fra By Wirth, er en topsællert, med sin fine kombination af røget eg og læderstrop. Vores sortiment indeholder yderligere køkkenrulleholdere i materialerne; teaktræ, jern, plast og akacietræ m.fl., så der vil helt sikkert være nogle, som falder i din smag.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af køkkenrulleholdere.

 

Vi fandt desværre ingen produkter.