Opbevaring

Opbevaring

Opbevaring er simpelthen et must i et køkken og hvorfor ikke både gøre det stilfuldt og elegant. Du kan finde alle mulige former for opbevaringsglas og bokse, når det omhandler redskaber og udsmykning til dit køkken. Vi skal bruge opbevaring til alt lige fra spaghetti til smør til krydderier – det er faktisk kun fantasien som sætter grænser.

Man kan finde mange forskellige udgaver af opbevaringsglas fra flere producenter, men det vigtigste er at glasset er rengøringsvenligt og er velegnet til hvad du nu ønsker at benytte den til. Et lille glas er ikke så velegnet til spaghetti. Hvis du skal have noget mere flydende eller pulver som fx kaffe, er det en god ide at praktisk talt alle dele kan skilles ad og kan vaskes ordentlig af, så rengøringen er helt i orden.

Skab dit eget personlige køkken med opbevaringsglas

Antikke gammeldags opbevaringsglas enten med skruelåg eller patentlåg kan være rigtig flotte og skabe et præsentabelt look og med meget få touch kan du gøre det helt personlig, med fx et bånd omkring krukken eller glasset. Opbevaringsglas findes i mange forskellige størrelser og mange har flere til at stå frit fremme, da det kan skabe et lidt mere rå og gammeldags look. Udover at de er praktiske og nødvendige, så kan man lige så godt gøre noget personligt ud af dem. Derudover kan det både være dekorativt og skabe stil hvis man har dem til at stå fremme. Mange bruger dem også bare til at sætte et fyrfadslys ned i, så der er et hav af muligheder med opbevaringsglas.

Smørbokse er stadig populære!

Helt fra gamle dage og indtil nu har man benyttet smørbokse som en del af dagligdagen i køkkenet, dog skal det siges at nutidens smørbokse er meget mere stilfulde og kan være en del af borddækningen til en brunch eller lignende. Smørboksene laves i mange forskellige former og materialerne er alt lige fra keramik, plast og træ. Vær opmærksom på når du skal købe en ny smørboks, at du køber en som har en almindelig størrelse så en hel pakke smør har plads til at være der, men at den ikke fylder for meget i køleskabet. Mange at smørboksene som laves i keramik eller porcelæn er produceret med trælåg, så her er det vigtigt at du er opmærksom på at disse tit ikke kan vaskes i opvaskemaskinen. Det kan gøre at låget bliver udtørret og til sidst revner.  

Vi fandt desværre ingen produkter.