Køkkenartikler

Gode og flotte køkkenartikler kan øge glæden ved at stå i køkkenet. Det behøver ikke kun at være funktionelt, men kan også være med til at give dit køkken personlighed og en unik stil.

Opbevaring

Køkkenopbevaring kan fås i mange varianter. Det kan både være smukke glas til alt fra mel, sukker, nødder, havregryn og krydderier, som du har til at så fremme på en hylde eller i skuffen så det er nemt at overskue, hvad og hvor meget du har, men samtidigt også er dekorativt. Til køkkenbordet kan det være opbevaring af dine køkkenskeer, piskeris og andre redskaber, som kan stå i en skøn krukke eller holder ved komfuret, så de køkkenredskaber du altid bruger, er lige ved hånden, når du skal lave mad. Det kan også være en fin smørboks, som er dekorativ både i køleskabet og på bordet, eller det kan være fine kurve i flet til frugt.

Køkkenrulleholder

Køkkenrulle bliver brugt i de fleste hjem og skal gerne være lige indenfor rækkevidde, når det skal bruges. Men igen, bare fordi noget er super funktionelt behøver det ikke at være kedeligt at se på. Du kan derfor peppe din køkkenrulle lidt op med en flot og smart køkkenrulleholder. Den kan være lavet af lækkert materiale som træ med en smart læderstrop. Den kan også være lavet med et messingfinish, som kan give et meget varmt udtryk eller måske af marmor, som er utrolig elegant.

Kategorier under Køkkenartikler: