Øvrige køkkentekstiler

Øvrige køkkentekstiler

Her på siden vil du finde vores udvalg af bl.a. tehætter, grydelapper, forklæder og grillhandsker, som alle er udvalgt til at passe smukt ind i det skandinaviske køkken.

Grydelapper og grillhandsker i lækre materialer

Selvom grydelapper og grillhandsker har til formål at beskytte fingrene mod den varme bageplade eller det ovnfaste fad, så må designet stadig godt være lækkert. Hos Roomsa.dk har vi et fint udvalg af grydelapper og grillhandsker, som findes i superlækre materialer og designs.

Både grydelapper og handsker er lavet i lækre materialer som læder, ruskind, økologisk bomuld og findes i både enkle og strikkede udgaver -alle med lækkert foer, som et ekstra lag beskyttelse. Bag de forskellige udgaver finder du veletablerede brands som House Doctor, OYOY og The Organic Company m.m.

En lækker tehætte holder teen varm i længere tid

Hvis du er te-elsker vil du sikkert synes godt om vores lækre udvalg af tehætter. I sortimentet finder du tehætter i fine hæklede og strikkede kvaliteter, samt udgaver i økologisk GOTS certificeret bomuld. Hvis du er fan af The Organic Company, OYOY, Bloomingville eller Muubs, vil du helt sikker blive inspireret.

Et lækkert forklæde eller forstykke beskytter tøjet mod snavs og fedt

Hvis du elsker at bruge tiden på at bage eller lave god mad i køkkenet, så er et forklæde eller forstykke måske din bedste ven. Forklædet beskytter typisk fra halsen og ned til midt på låret, mens et forstykke udelukkende beskytter fra livet til midt på låret.

Både forklædet og forstykket beskytter tøjet mod mel og fedt, så du undgår snavs og pletter på tøjet, og er super praktiske at bruge, både til hverdag og mens du forbereder mad til dine gæster.

Hos Roomsa.dk har vi samlet et lille sortiment af forklæder og forstykker, i lækre bomuldskvaliteter, som føles bløde og behagelige mod kroppen. Du vil finde både ensfarvede og mønstrede varianter, samt varianter med og uden lomme.

Bag alle forklæder og forstykker står veletablerede brands som The Organic Company, Muubs og OYOY m.m bag kvalitet og design.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre tekstiler til køkkenet -måske finder du lige præcis det du står og mangler.

Vi fandt desværre ingen produkter.