Viskestykker

Viskestykker

Hos Roomsa.dk finder du et væld af lækre viskestykker til køkkenet

Siden 1800-tallet har viskestykket været fast inventar i køkkenet -og det er det stadig til trods for, at opvaskemaskinen mange steder kører dagligt. Viskestykket er kommet for at blive og har mange formål rundt omkring i hjemmet. Mange bruger dem til at tørre salat og andet grønt, mens andre har dem hængende i buksekanten, så den altid er ved hånden under madlavningen.

Uanset hvordan du bruger et viskestykke, behøver et viskestykke ikke udelukkende være praktisk i sin anvendelse -det kan også være med til at sætte kulør på indretningen i køkkenet. Med nye viskestykker skal der ikke meget til, for at ændre udtrykket i dit køkken.

Selv om viskestykket har praktiske formål, så hænger det ofte fremme i køkkenet og vi er derfor blevet meget bevidste omkring designet. Hos Roomsa.dk finder du et stort udvalg af viskestykker, som alle er i lækre kvaliteter og designs. Viskestykkerne kommer fra kvalitetsbevidste mærker, som The organic company, House Doctor, Louise Roe, AU Maison, Humdakin, Nicolas Vahé m.fl. og er alle i en lækker kvalitet af 100% ren bomuld/100% økologisk bomuld og hør.

Få mest muligt ud af dit nye viskestykke

Præcis som med dine nye håndklæder anbefaler vi, at du ligger dine nye viskestykker i blød i koldt vand -gerne 24 timer inden brug. Viskestykket vaskes herefter på 60 grader inden brug, for at opnå en bedre sugeevne. Det er vigtigt at du ikke anvender skyllemiddel, da skyllemidlet danner en hinde på stoffets fibre, som forhindrer det i at absorbere vandet optimalt.

Tag gerne et kig rundt på siden og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af viskestykker.

Vi fandt desværre ingen produkter.