Køkkentekstiler

Viskestykker, karklude og grydelapper er ikke bare behjælpelig i dit køkken, det er virkelig et must for dig. Det er vigtigt at du behandler og vasker de forskellige tekstiler korrekt således du forlænger deres levetid og undgår at sprede unødvendig bakterier i køkkenet.

Viskestykker har mange funktioner

Du kan bruge rene viskestykker til mange forskellige arbejdsopgaver i dit køkken. Mange bruger det til at tørre deres salat eller andre grøntsager og grønt, men flere har det også til at hænge i nærheden imens de laver mad således de kan tørre deres hænder af under madlavningen. Derudover bruges det selvfølgelig, som også er det mest normale, til aftørring af service efter opvask. Det er dog vigtigt at du husker på, at bruger du dit viskestykke til at tørre hænder i eller tørre salaten, må det ikke benyttes til at aftørrer din opvask. Så det kan være en rigtig god ide at have 2 forskellige viskestykker hængende, så du har en til opvasken og en til andet brug.

Et godt råd når man snakker om viskestykker er at man som hovedregel smider det til vask efter 2-3 dage hvis det bruges til almindelig opvask. Har man brugt det til andet er det en rigtig god ide at smide det til vask direkte efter, da der kan være bakterier i det. Når du vasker viskestykket skal du vaske det ved 60 grader, medmindre der er kommet kødsaft eller lignende på, så skal det vaskes ved 95 grader.

Undgå at brænde dig i køkkenet – brug gode og kraftige grydelapper!

Der er mange forskellige udformninger af grydelapper, både form og materiale er med til at skabe både et flot og smart look, men også afgøre om de er funktionelle i dit køkken. Det er meget vigtigt at du ikke køber grydelapper som er helt tynde, for det vil resultere i at du brænder dig når du tager fat i noget varmt fra ovnen. De bedste grydelapper er lavet i meget kraftigt gran, stof eller i silikone og man kan sige at en grydelap eneste funktion er at forhindre du bliver brændt på fx et fad. Udover det er vigtigt at grydelapperne er kraftige og modstandsdygtige overfor varmen, er det også nødvendigt for at de er lækre og nemme at arbejde med, at de er bløde og medgørlige når du skal tage fat omkring fadet eller en anden varm køkkengenstand.

Lækkert udvalg af køkkentekstiler online

Her hos Roomsa har vi et lækkert udvalg af køkkentekstiler, som gør det nemmere for dig i køkkenet. Om det er nye viskestykker som du skal bruges til opvasken eller det er grydelapperne som skal skiftes ud, fordi de gamle ikke er varmeafvisende nok, så kan du finde det her hos os.

Husk at vi både har prisgaranti og 365 dages bytte- og returret, så derfor er der ingen grund til at tøve med at bestille dine nye køkkentekstiler online.  

Kategorier under Køkkentekstiler: