Lotion & Olie

Lotion & Olie

Giv din hud fornyet næring med gode fugtighedscremer, bodylotion og olie. Det er forskelligt fra person til person, hvilken og hvor meget pleje din hud har brug for og hvad du selv foretrækker. En blød, sund og lækker hud kan være med til at øge dit selvværd og udstråling udadtil. Ved at tilføre din hud fugt, styrker og beskytter du din huds barriere.

Mange af vores produkter er uden parabener og farvestoffer, og er lavet på naturlige og økologiske ingredienser. Vi har cremer og olier til både tør, sensitiv, irriteret og normal hud.

Lotion og cremer

En lotion indeholder typisk mere vand end en creme, er lettere fugtgivende og absorberes hurtigere i huden. Den er optimal at bruge til daglig pleje. En creme er derimod lidt federe og indeholder mindre vand. Cremen kan du anvende, hvis du i perioder har særligt tør hud, som kræver ekstra pleje for eksempel om vinteren. Du kan også vælge at tilføje din daglige lotion lidt olie for at få ekstra pleje.

Kropsolie

Til at fugte din hud kan du vælge at anvende en bodyoil. En bodyoil er ikke så fed og er nemt at smøre på huden efter du har været i bad, og din hud stadig er fugtig. Mange af vores kropsolier er multifunktionelle, da de også kan anvendes til at fjerne make-up, til pleje af hårspidser, som hårkur og ansigtsolie. Vores olier kommer i smarte pumper eller sprayflasker som giver en god dosering.

Pleje til hænder og fødder

Hænder og fødder kræver også daglig pleje og fugt for at holde sig sunde. Dine hænder bliver udsat for meget i løbet af en dag. De bliver udtørret af vind og vejr og når du vasker dem i sæbe. Dine fødder har også brug for ekstra fugt for at være sunde og du kan holde hård hud væk ved daglig pleje. Vores håndcreme kommer både i smarte pumper, som kan stå ved siden af håndsæben ved vasken, og gode tuber som du kan tage med i tasken. På den måde kan du altid give dine hænder den nødvendige fugt og pleje. Vores fodcremer kommer ligeledes i smarte tuber og kan ligge på natbordet inden for rækkevidde, så du husker at smøre dine fødder inden du skal sove.

 

Vi fandt desværre ingen produkter.