Krop

Det bliver mere og mere vigtigt både for kvinder og mænd at holde deres hud pæn, frisk og indbydende. Der er et stort og bredt udvalg af forskellige produkter som giver dig mulighed for at give din hud fugt eller bevare fugten. Hele oplevelsen bag at have en lækker og dejlig krop og den hud man ønsker er vigtig, så derfor er det ikke bare en almindelig bodylotion du skal benytte dig af. Se det som en oplevelse hele vejen igennem, lige fra at sætte duftlys op til at bruge den fugtgivende bodylotion eller bodycream.

I vores kategori Lotion & Olie finder du skønne produkter til at pleje din hud. Gode håndcremer og lotions til kroppen til forskellige typer hud. Vi har både produkter til tør, sensitive og normal hud, så der skulle gerne være god mulighed for, at du kan finde en creme, som passer lige til dig. Vores lotions fås i smarte pumper, som giver en god dosering og som kan stå ved siden af håndsæben på badeværelset eller på natbordet. Du finder også håndcremer i tuber, som du kan tage med på farten. Vi har også et udvalg af multifunktionelle olier, som ikke kun kan bruges til at fugte din hud, men også til hårspidserne og til at fjerne make-up.

Du kan også her finde gode sæber til både krop og hår, som ikke kun er utrolig effektive, men også kommer i smuk emballage som pynter, når de står fremme. I vores udvalg finder du sæber med naturlige eller ingen dufte og med forskellige egenskaber alt efter dit behov.

Kategorier under Krop: