Bestik & Bestiksæt

Bestik & Bestiksæt

Bestikket er dit værktøj under maden!

Et smukt og stilfuldt bestik er et must på bordet når du skal have gæster, men udover at det skal være flot og eksklusivt, skal det selvfølgelig også være brugbart og ligge godt i hånden. Du bruger det faktisk som dit værktøj når du skal spise og skære din mad ud. Derfor skal du være opmærksom på at ikke alle knive er velegnet til at skære ordentligt kød igennem eller en ske er ikke altid nem at spise af. Gaflers tænder kan også være enten for korte eller lange og er de for lange kan det være generende for dig når du spiser.

Der er bestik til enhver anledning og madlavning

Alt afhængig af hvad du skal bruge dit bestik til og hvad du skal have af mad, så vil der altid være noget bestik som er mere velegnet end andet. Der er mange forskellige udgaver og udformninger af bestik, så det kan være svært at finde ud af hvad der er et must i et køkken. Vi vil dog anbefale at du har følgende:

  • Hverdagsbestik (bruges i det daglige – tit et lidt billigere sæt bestik)
  • Middagsbestik (bestik til middage og festlige lejligheder)
  • Grillbestik/Steakbestik (som bruges til flere anledninger som fx grillaftner eller fest hvor man skal have en god stor bøf)

Det som er vigtigt når du skal ud og købe et grill- eller steakbestik, er at det ligger godt i hånden og at der på kniven er godt med takker som kan skære kødet over uden alt for meget besvær. Mange gange er bestikket til steaks lavet med træskaft som er formet, så de er nemme at holde ved og brugervenlige.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
House Doctor Ske, Anne Varenr. TX0101
På lager
Før: 29,00
5,80
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)