Bestik

Vi bruger bestik og serveringsbestik til både hverdag og festlige lejligheder. Bestik er ikke bare praktisk og uundværligt, det kan også bidrage til et utrolig fint look på middagsbordet. Hos Roomsa.dk har vi samlet et fint sortiment af bestik og serveringsbestik, som alle er i lækre materialer som; sølv, guld, messing, rustfri stål og sort stål.

Du kan købe bestik i mange forskellige former, materialer og mærker, så derfor er det vigtigt at du vælger det bestik som passer til anledningen. Mange har et sæt bestik som de bruger til hverdag, kombineret med et bestiksæt som bruges i anledning af fester og middage.

Forlæng levetiden på dit bestik med den rigtige rengøring!

Når man går ud og investere i et nyt sæt bestik eller serveringsbestik, om det bare er til hverdag eller det er dit festbestik, så er det vigtigt at du behandler og rengøre det optimalt for at bibeholde en lang levetid. Grill- eller steakbestik som tit laves med træhåndtag skal altid vaskes op i hånden, for ellers vil træet tørre ud og til sidst revne. Har du derimod købt bestik i rustfri stål, som de fleste bestiksæt er i, så er det også meget vigtigt at du plejer og rengøre det korrekt. Inden du sætter bestikket ned i opvaskemaskinen skal du vaske det grundigt af under rindende vand, så der ikke sidder madrester som tørre ind. Bestikket skal du altid placerer med håndtaget nedad i bakken, så det er den beskidte del som bliver vasket grundigt. HUSK dog, at du ikke må vaske bestik af forskellige metaller sammen, som vil resultere i at der kommer pletter på bestikket, som kan være meget vanskelige at fjerne. Når bestikket er vasket, så skal du indenfor 10 min efter skylning have bestikket ud og tørre det grundigt af. Kondensen i opvaskemaskinen kan være ret hård ved bestikket og kan også forsage pletter.

Kategorier under Bestik: