Drinks- og cocktailglas

Drinks- og cocktailglas

I Danmark har vi en tendens til, at fejre selv de mindste ting og gøre hverdagen til en fest. Vi er vilde med det lækre look, når vores Mojito eller strawberry Daiquiri, bliver serveret i et lækker Highball glas (longdrinkglas). Highball glas er et højt drinksglas, som er kendt for sin slanke form, og som typisk anvendes til de eksotiske og farverige drinks. Glassene er utrolig smukke, hvad enten du vælger den krystallignende udgave eller går med det traditionelle look.

Er du til en velsmagende, ren cognac eller whisky, kan du med fordel anvende vores lowball glas, som er utrolig fine til formålet. De er ikke bare smukke, de passer også perfekt ind både i køkkenet og på herreværelset.

Imponer dine gæster med lækre drinks i smukke glas

Hos Roomsa.dk har vi fundet et lækkert udvalg af drinks- og cocktailglas, som vil få selv den simpleste drink til at se festlig og indbydende ud. Du vil finde smukke, høje drinksglas med krystallignende effekt, cocktailglas med farvet glas i nedtonede nuancer, samt mere traditionelle drinks- og cocktailglas.

Bag de forskellige drinks- og cocktailglas, finder du lækre brands som Frederik Bagger, Broste Copenhagen og Bloomingville m.fl., som alle har fingeren på pulsen og er trendsættende virksomheder inden for interiør og design.

Cosmopolitan med et tvist af hyldeblomst og lime

Nu vi er i drinksverdenen, vil vi gerne præsentere dig for en lidt anderledes cosmopolitan, hvor den traditionelle tranebær er skiftet ud med en frisk smag af hyldeblomst -prøv den gerne næste gang veninderne kommer forbi til en hyggelig aften.

2 cl. Vodka

1 cl. Triple sec.

2 cl. Hyldeblomstsaft

1 cl. Friskpresset lime

Tag gerne et kig rundt på siden, og lad dig inspirere af vores lækre udvalg af drinks- og cocktailglas -du vil helst sikkert blive inspireret.

 

 

Vi fandt desværre ingen produkter.