Vandglas

Vandglas

Vi har alle vores almindelige vandglasglas. Nogen har vandglas til hverdag, og andre glas de bruger til fest. Vores glas er en stor del af borddækningen, og drikkeglassene skal jo næsten altid på bordet, så vi vil gerne, at glassene sammen med resten af vores boligindretning understreger vores personlige stil.

Noget af det første der kan være en god ide at overveje, når du skal ud og købe nye glas, er hvilken størrelse vandglassene skal have; skal det være de små på 15 cl., eller skal det være de rigtig store på knap 50 cl? Bruger du ofte dine drikkeglas til en drink med mange isterninger, kan det være en fordel at vælge de glas, der har en stor størrelse.

Dernæst bør du overveje, hvor praktiske vandglassene skal være. Her kan det måske give mening at have nogle hverdagsglas, som er mere robuste, så de bedre kan holde til, når børnene måske ikke er så forsigtige.
Ydermere er der glas, som bare har klart bedst af, at blive vasket op i hånden; og gider du så vaske alle glas op, i bruger i løbet af ugen? De færreste syntes nok ikke, de har tid. Derimod kan det være, du har nogle glas, som kun kommer på bordet, når du skal have gæster. Disse har måske en form, et materiale og en tykkelse, der gør at glassende bør vaskes op i hånden. 

Drikkeglas til børn kan være i plastik, så du er sikker på at de ikke går i stykker. Nogle glas du til gengæld kan købe, som både du og dine børn ville sætte pris på, er de farvede glas, som er moderne. Du kan finde glas i mange prisklasser, og hos Roomsa kan du altid finde glas i et flot design med lækre farver, som er med til at sætte lidt kulør på hverdagen. Børn elsker oftest farver, og ville sikkert syntes at det sjovt at få et vandglas der enten var grønt, blåt eller lilla.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)
Spar 80%
Nordal - Vandglas - Rosa Varenr. ND8878
På lager
Vejl.: 75,00 Før: 75,00
15,00
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)